ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αυτός ο πανδημικός ιός και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, θα μας τρελάνει οπωσδήποτε. Όσο και αν προσπαθούμε να τον καταπολεμήσουμε με... ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αυτός ο πανδημικός ιός και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, θα μας τρελάνει οπωσδήποτε. Όσο και αν προσπαθούμε να τον καταπολεμήσουμε με κάθε είδους εμβόλια, και με κάθε είδους περιορισμούς, αυτός έχει βαλθεί να μας επιτίθεται συνεχώς με τις μεταλλάξεις του, οι οποίες ουδείς γνωρίζει στις πόσες θα φτάσουν και αναγκάζει τους επιστήμονες να τρέχουν και να μην φτάνουν προς παραγωγή νέων εμβολίων, καθώς τα περασμένα τα νίκησε κατά κράτος.

Άνοιξαν εχθές τα σχολεία και όλοι οι μαθητές μασκοφορεμένοι, καθώς και οι δάσκαλοί τους, ήρθαν σε επαφή με την νέα σχολική χρονιά, ασθμαίνοντες πίσω από το πανί που τους κόβει την αναπνοή, αλλά και την ορθή άρθρωση του λόγου.

Επίσης, την ίδια ακριβώς ημέρα ελήφθησαν νέα, αυστηρά από την Κυβέρνηση και επώδυνα για τους πολίτες, μέτρα, σύμφωνα με τα οποία, και μεταξύ άλλων, η μάσκα θα είναι πλέον επιβεβλημένη σε κάθε χώρο, ακόμη και εξωτερικό.

Φαίνεται πως με την ταχύτητα, με την οποία τρέχει αυτή η μετάλλαξη «Δέλτα», προκειμένου να χτυπήσει τα υποψήφια θύματά της, διασκορπίζει το επιβλαβές σταγονίδιο και στον αέρα. Και καλά οι ανεμβολίαστοι, αλλά αυτή χτυπά και τους εμβολιασμένους, τουλάχιστον στο εξωτερικό όπως διαβάζουμε, γιατί εδώ στην Ελλάδα κυνηγάει ακόμη αυτούς που αρνούνται να εμβολιασθούν, εσχάτως δε και τα παιδιά.

Έτσι λοιπόν, δόθηκε και πάλι η κατεύθυνση, από τους λοιμοξιολόγους, να ζήσουμε για ακόμη επτά μήνες παρέα με την προστατευτική μάσκα, ήτοι μέχρι και τέλος Μαρτίου του 2022 και αναλόγως, πάλι, βλέπουμε.

error: Content is protected !!