Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ …ΟΥΡΑΝΟ! Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ …ΟΥΡΑΝΟ!
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Οι παλαιότεροι, έλεγαν χαριτολογώντας πως «η τρέλα δεν πάει στα βουνά», αλλά στις ημέρες μας φαίνεται πως φτάνει και μέχρι... Η ΤΡΕΛΑ ΠΑΕΙ …ΟΥΡΑΝΟ!

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Οι παλαιότεροι, έλεγαν χαριτολογώντας πως «η τρέλα δεν πάει στα βουνά», αλλά στις ημέρες μας φαίνεται πως φτάνει και μέχρι τα ουράνια! Αλλιώς, δεν θα σπαρταρούσαν από φόβο δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι προχθές επέβαιναν αεροσκάφους, μέσα στο οποίο υπήρχε και ένας ιδιαίτερα φασαριόζος επιβάτης, ο οποίος κάποια στιγμή, πετάχτηκε από την θέση του και κατευθύνθηκε στην θύρα εξόδου προκειμένου να την ανοίξει εν κρίσει πανικού.

Η είδηση δεν αναφέρει αν ταξίδευε αεροπορικώς για πρώτη φορά στη ζωή του με αεροπλάνο, πάντως, εκεί που καθόταν μιά χαρά εν μέσω των υπολοίπων και ίσως απολάμβανε και το καφεδάκι του, έπαθε κρίση πανικού, έμπηξε τις φωνές, παραμέρισε τους συγκαθήμενούς του και έτρεξε να σωθεί, σκεπτόμενος ίσως πως αν έπεφτε στο κενό, θα γλύτωνε τα (ποιά;) χειρότερα.

Να σημειωθεί ότι επάνω στο «ντελίριουμ», το οποίο τον είχε καταλάβει, ίσως να μην σκέφτηκε ότι ανοίγοντας την πόρτα στο αεροσκάφος, η δυναμική του αέρα, η οποία θα εισέβαλε βίαια, θα περιδίνιζε το περιβάλλον και θα πετούσε αρκετά άτομα, επιβάτες τού αεροπλάνου εκτός και προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εισερχόμενοι στα αεροπλάνα, άλλοι ταξιδεύουν ήρεμα, άλλοι φοβούνται και αγωνιούν, έτεροι προσπαθούν να διαφύγουν από κάπου και πραγματοποιούν αεροπειρατείες, και κάποιοι τρελαίνονται εν εξελίξει πανικού, και πάει λέγοντας…

error: Content is protected !!