ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία τόσο απαραίτητα μας έχουν γίνει και από αυτά διαθέτουμε και ένα και δύο και πολύ... ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία τόσο απαραίτητα μας έχουν γίνει και από αυτά διαθέτουμε και ένα και δύο και πολύ περισσότερα, και μάλιστα από τα ακριβότερα, στερούμενοι άλλα πιο αναγκαία για την ζωή μας, αποδεικνύονται πολύτιμα και εξυπηρετικά προς κάθε κατεύθυνση.

Σε τί θέλεις και δεν ανταποκρίνεται αυτό το μικρό πραγματάκι, το οποίο σε φέρνει σε άμεση επαφή με τους πάντες και τα πάντα! Τα καλά, τα οποία μας προσφέρει, είναι εξ’ ίσου πολλά με τα κακά, με τα οποία μας τροφοδοτεί και τα οποία είναι στην διάθεση ακόμη και των μικρότερων παιδιών, καθώς βλέπεις νήπια ακόμη, να ασχολούνται με την μικρή αυτή συσκευή, η οποία μπορεί και να επηρεάζει τον εγκέφαλο, αλλά είναι βέβαιον πως επιδρά και στην παιδική διάνοια και ψυχοσύνθεση, σαν ένας ελεύθερος παιδαγωγός, ο οποίος σε αφήνει ελεύθερα να επιλέξεις καλά και κακά και να διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου.

Σαν να μην έφταναν ωστόσο τα τόσα, τα οποία προς όφελός-μας παρέχει, έρχεται τώρα και μία νέα εφαρμογή, σύμφωνα με την οποία θα περιλαμβάνει και την ταυτότητά μας καθώς και άλλα προσωπικά μας στοιχεία, προκειμένου να έχουμε ό,τι χρειαστεί για τις συναλλαγές μας με το Δημόσιο, χωρίς καθυστερήσεις, με ένα απλό και σκέτο «κλικ», άνευ φόβου, δε, να χάσουμε το πορτοφόλι μας που τα περιέχει μέσα και να προβούμε στις τρομερές γραφειοκρατικές διατυπώσεις.

Αυτό που διερωτάσθε πιστεύω πως είναι, το τί θα γίνει αν χάσουμε, ή μας κλέψουν το κινητό μας. Μα, ό,τι και πριν φαντάζομαι.

error: Content is protected !!