Η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στηρίζει την εστίαση! Η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στηρίζει την εστίαση!
Η εστίαση είναι ένας κλάδος της οικονομίας που χτυπήθηκε ιδιαίτερα από την πανδημία. Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, θέλοντας... Η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στηρίζει την εστίαση!

Η εστίαση είναι ένας κλάδος της οικονομίας που χτυπήθηκε ιδιαίτερα από την πανδημία.

Στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, θέλοντας να στηρίξει τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας της, οι οποίες είναι και οι πλέον δύσκολες, επανασυστήνει τα καταστήματα του νησιού τόσο εντός όσο και εκτός Σαλαμίνας.

Μέχρι τις 15 Μαΐου θα δέχεται από όποιο κατάστημα εστίασης το επιθυμεί, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εώς 2 φωτογραφίες και ένα μικρό κείμενο προβολής του καταστήματος το οποίο θα δημοσιευτεί στο Portal της ΦΩΝΗΣ (www.fonisalaminas.gr) και σε ειδική για αυτό το λόγο σελίδα του.

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο και τις φωτογραφίες στη σελίδα της ΦΩΝΗΣ στο Facebook https://www.facebook.com/FoniSalaminas ή στο Email μας info@fonisalaminas.gr .

Είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε το μέγιστο που μπορούμε ώστε η κρίση που έφερε η συνεχιζόμενη πανδημία να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό μαζί της.

ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!