Ο Αίαντας και μαθηματικά ολοκλήρωσε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος τον αρχικό στόχο που είχε θέσει η ομάδα που τον ανέλαβε Ο Αίαντας και μαθηματικά ολοκλήρωσε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος τον αρχικό στόχο που είχε θέσει η ομάδα που τον ανέλαβε
Διαβάζουμε από την ανάρτηση του Peris A.Alaiskas στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook Σήμερα η ομάδα μας και μαθηματικά ολοκλήρωσε 3 αγωνιστικές πριν το... Ο Αίαντας και μαθηματικά ολοκλήρωσε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος τον αρχικό στόχο που είχε θέσει η ομάδα που τον ανέλαβε

Διαβάζουμε από την ανάρτηση του Peris A.Alaiskas στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Σήμερα η ομάδα μας και μαθηματικά ολοκλήρωσε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος τον αρχικό της στόχο !

Και όταν λέω ομάδα, εννοώ την ομάδα των ανθρώπων που το καλοκαίρι έβαλαν το κεφάλι τους κυριολεκτικά στην καρμανιόλα για το καλό του Βασιλιά ΑΙΑΣ 1931 / Αίαντας Σαλαμίνας!

Κλεισμένες κερκίδες …. Κανείς επιχειρηματίας – πρόεδρος να ενδιαφερθεί … με ουσιαστικά 2 παίκτες απ’ την προηγούμενη σεζόν … Πήραμε τις τύχες της ιστορικοτερης ομαδας του νησιού και μια απ τις ιστορικότερες στην Ελλάδα στα χέρια μας … εμείς οι οπαδοί του Αίαντα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Σήμερα με τον βαθμό που πήραμε πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο. Χάρη σε όλους εσάς, τους αγνούς φιλάθλους, τους οπαδούς, τους απλούς επιχειρηματίες, χάρη σε όσους μας στήριξαν ηθικά & οικονομικά.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, οπως και στο προπονητικό team & τους ποδοσφαιριστες μας …. όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ σαν οπαδός του Αία θέλω να το πω στον Δημήτρη, τον Μιχάλη, τον Αλέκο, τον Ιάκωβο, τον Παναγιώτη, τον Ηλία … που έπαιρναν 1€ απ’ τον κόσμο και έβαζαν άλλο 1€ απ’ την τσέπη τους για να το βάλουν στα ταμεία. Που αφιέρωσαν εργατοώρες ακόμα και όταν δεν υπήρχε πρωτάθλημα. Που έγιναν ζητιάνοι για το καλό της ομάδας μας, του νησιού μας, της ιστορίας μας!

Μας είπαν θα αποτύχετε, μας είπαν άπειρους λόγω ότι ο πρόεδρος ειναι 38 όπως και ο αντιπρόεδρος, όπως και ο ταμίας … 39 ο γενικός αρχηγός όπως και ο τεχνικός διευθυντης.

Μας είπαν πολλά … αλλά όλοι ανώνυμα. Κανείς δεν είχε το σθένος να μας καταλογίσει κάτι που κάναμε λάθος επώνυμα …. Μα το ξέρουμε έχουμε κάνει λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όχι όμως θελημενα. Άλλωστε αλάνθαστος ειναι οποίος δεν ασχολείται, ο ανενεργός, ο απαθής! Σκύψαμε το κεφάλι. Πολύ δουλειά, καθόλου λόγια. Τα τοπικά blog γέμιζαν κάθε βδομάδα με πικρόχολα σχόλια … εμείς κάτω το κεφάλι ….

Είχαμε τον επίτιμο πρόεδρο & τον γραμματέα δίπλα μας που με την εμπειρία τους και την βοήθεια τους μας καθοδηγούσαν μας συμβούλευαν μας στήριζαν και δούλευαν πιο πολύ και από εμάς!

30 Ιουνίου πανηγυρίζαμε την άνοδο απ’ την Α’ Πειραιά … 16 Αυγούστου αβέβαιο το μέλλον μας … 16 Σεπτέμβρη είχαμε αποκλειστεί ήδη απ το κύπελλο Πειραιά …

16 ΜΑΗ παίζουμε άλλον έναν τελικό μέχρι τον επόμενο με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική. Αυτό που πετύχαμε φέτος ειλικρινά ειναι ένα μικρό θαύμα και θα κάνουμε τα πάντα το θαύμα αυτό να γίνει μεγάλο! Όλοι μαζί λοιπόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σας ευχαριστώ πολύ

Την συγκεκριμένη ανάρτηση την προσυπογράφουμε και εμείς σαν “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”. Όλο το νησί οφείλει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα των ανθρώπων που έκανε τον Αίαντα ξανά πρωταγωνιστή. Με πολύ δουλειά και μεράκι έδειξαν ότι τα πάντα είναι εφικτά αν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις.

error: Content is protected !!