ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!! ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΝΑΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ!!! Ως Πόντιος  Πιλάτος εμφανίστηκε χθες  Τετάρτη 19/6 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος ... ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΝΑΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ!!!

Ως Πόντιος  Πιλάτος εμφανίστηκε χθες  Τετάρτη 19/6 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος  στην τηλεόραση του OPEN  για να  αναφέρει την τραγική κατάσταση του Δήμου με τα κλαδιά  στοιβαγμένα σε κάθε σημείο του νησιού. Ο κ. Δήμαρχος με την ενέργειά του αυτή αυτοδιασύρθηκε και συγχρόνως έκανε πανελλαδικά γνωστό το νησί μας  αρνητικά  , φανερώνοντας την δική του πολιτική ανικανότητα.

Μίλησε τώρα ο Δήμαρχος  μετά από δύο μήνες χωρίς να έχει το πολιτικό σθένος να φέρει ένα τόσο σοβαρό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις 2/6 πραγματοποιώ μία μεγάλη συγκέντρωση στα Σελήνια για τα μέτρα πυροπροστασίας  στα οποία είχαν αντιδράσει όλοι εκτός από τον Δήμο Σαλαμίνας.

https://www.facebook.com/SALAMINA4ESCAPE/videos/1228850134952810?locale=el_GR.

Κανένας άλλος δεν μιλούσε για την  επικίνδυνη κατάσταση  που είχε δημιουργηθεί

Στις 3/6  καταθέτω έγγραφο με 114 υπογραφές και ζητώ να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο (φωτό) χωρίς να υπάρχει ευαισθησία  το θέμα να έρθει για συζήτηση.

Στις 7/6 δύο μέρες  προ των εκλογών  ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκυλακάκης  επισκέπτεται τη Σαλαμίνα  και δέχεται ερωτήσεις από τους φορείς  στο εργατικό κέντρο.

Ο μόνος από τους αιρετούς  που πήρε τον λόγο ήμουν εγώ όπου  περισσότερο από μισή ώρα μονοπώλησα την συζήτηση σε σοβαρές ερωτήσεις  για τα μέτρα της Πυροπρστασίας.

Κανείς άλλος συμπεριλαμβανομένου  του Δήμαρχου δεν τόλμησε να  ρωτήσει – εναντιωθεί  μην τυχόν και στενοχωρήσουν τον Υπουργό.

Δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν μπορείς να τα έχεις.

Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους

Καλείται η Δημοτική αρχή να φέρει το θέμα  των μέτρων της Πυροπροστασίας  και της επικίνδυνης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί , στο Δημοτικό Συμβούλιο ως κατεπείγον  και να ληφθεί απόφαση. Επι τέλους κάντε το αυτονόητο!!!!!

Αυτό το  σοβαρό θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί ως θέμα στην ημέρα της  Λογοδοσίας  διότι έτσι υποβαθμίζεται η σοβάροτητά του  , αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε να γίνει διάλογος ούτε να ληφθεί απόφαση.

Επιβάλλεται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο  χωρίς καθυστέρηση

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους

error: Content is protected !!