ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ “ΠΕΡΙΒΟΣ” ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ “ΠΕΡΙΒΟΣ” ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ “ΠΕΡΙΒΟΣ” ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

Την Κυριακή ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος “ΠΕΡΙΒΟΣ” διοργανώνει συγκέντρωση- συζήτηση ενάντια στην κοινή υπουργική απόφαση η οποία θέλει να μετατρέψει την Νότια Περιοχή της Σαλαμίνας από την Κακή Βίγλα και τον Λιμνιώνα μέχρι τα Κανάκια σε ένα απέραντο ιχθυοτροφείο.

Στην συγκέντρωση αυτή σας καλώ όλους να είμαστε εκεί , να δώσουμε δυναμικό παρόν και να πούμε όχι στην περαιτέρω υποβάθμιση του νησιού μας.

Ενώ ο Πόρος βρίσκεται σε κατάσταση  πολέμου τα πέντε τελευταία χρόνια και αντιδρά με κάθε τρόπο στην δημιουργία ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί, ο Δήμος Σαλαμίνας παραμένει ατάραχος και σιωπηλός  περιμένοντας το μοιραίο, θεωρώντας ότι μία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αρκετή.

Δύο είναι οι μεγάλοι πυλώνες ανάπτυξης του νησιού μας.

Ο ένας είναι η Πολιτιστική μας κληρονομιά που έχει για κορωνίδα τον ιστορικό Τόπο της Ναυμαχίας, τον οποίο όμως «ξεπούλησαν» στα μεγάλα συμφέροντα.

Ο άλλος πυλώνας είναι  η φυσική ομορφιά   και οι παραλίες , τις οποίες θέλουν και αυτές να «ξεπουλήσουν» και να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την Σαλαμίνα.

Σας καλώ όλους να παραβρεθούμε στη συγκέντρωση που διοργανώνει ο “ΠΕΡΙΒΟΣ”

Καλώ επίσης  για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και με την παρουσία των Βουλευτών Β Πειραιά , του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων , να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στις ιχθυοκαλλιέργειες και να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειες οι οποίες πρέπει να είναι δυναμικές και αποφασιστικές.

Δεν έχουμε χρόνο, η συνεχιζόμενη σιωπή μας  θεωρείται συνενοχή.

error: Content is protected !!