Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, -ΕΧΘΕΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, -ΕΧΘΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Και ξημέρωσε η άλλη ημέρα, η χθεσινή, η επομένη της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η ιστορία του Ανθρώπου γνώρισε... Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, -ΕΧΘΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Και ξημέρωσε η άλλη ημέρα, η χθεσινή, η επομένη της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η ιστορία του Ανθρώπου γνώρισε νέες απόψεις επί του θέματος, χλευάστηκε  η χριστιανική θρησκεία –σημ. διαμαρτυρήθηκε η Καθολική Εκκλησία-, γελοιοποιήθηκε αυτή των Αρχαίων Ελλήνων, και απολογήθηκε ο σκηνοθέτης της εκδήλωσης, τονίζοντας πως ό,τι έπραξε, το δημιούργησε με την ανάγκη του να ενώσει όλους τους ανθρώπους σε ένα, να μην υπάρχουν πλέον διαχωρισμοί, γιατί και η Γαλλία μετέχει στην σύγχρονη πραγματικότητα.



Εντωμεταξύ, οι υποψίες και εικασίες πως Ρώσοι ή άλλοι εξωεθνείς έπραξαν το κακό, όσον αφορά στην επίθεση στις σιδηροδρομικές γραμμές, έπαψαν να υφίστανται, καθώς μία αυτοονομαζόμενη «Ανώνυμη Αντιπροσωπεία», ανέλαβε την ευθύνη, ενημερώνοντας τον Τύπο, από Γαλλία μέχρι και Αμερική, ακόμη.



Έτσι, δικαιώνεται και η απόφαση της Κυβέρνησης να παρακολουθούνται οι πάντες και τα πάντα μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία μπορεί να τα ελέγχει όλα, να ελέγχει και τους πάντες, εμποδίζοντας το κακό να γίνεται, και η οποία, αν είχε εγκατασταθεί και στις ράγες των τρένων, θα ξέραμε σήμερα ποιοί ήσαν οι ένοχοι και δεν θα είχε παραλύσει και η σιδηροδρομική συγκοινωνία.  



Οι δε «παπαράτσι», οι οποίοι δεν ανακάλυψαν ακόμη πού βρισκόταν ο βωμός της φλόγας, σε ένα ολόκληρο Παρίσι, μπόρεσαν και έλυσαν το πρόβλημα του ποιός ήταν ο μασκοφόρος, -αφού δεν ήταν ο Ζορό-, ο οποίος μετέφερε την φλόγα διατρέχοντας όλη την γαλλική πρωτεύουσα, χοροπηδώντας από στέγη σε στέγη, σίφουνας πάνω από μοτοσυκλέτες και σκουπιδοτενεκέδες, ακόμη και ιπτάμενος πάνω από τα κεφάλια των διαβατών.



Επρόκειτο, λένε, για έναν νεαρό αυτοδίδακτο πρωταθλητή του «παρκούρ», ο οποίος δίκην Φειδιππίδου, αλλά χωρίς λαχάνιασμα, και σε κατά πολύ μικρότερη απόσταση, αντί του «νενικήκαμεν», έφερε την «φλόγα» στον προορισμό της.





error: Content is protected !!