Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι… Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι…
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι…Κάθε χρόνο σμίγουν οι προσευχές των μελών του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Μύλοι Λιβάδι” στη περιοχή Νεροτσουλήθρες  και φτάνουν ως τον... Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι…

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι…Κάθε χρόνο σμίγουν οι προσευχές των μελών του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Μύλοι Λιβάδι” στη περιοχή Νεροτσουλήθρες  και φτάνουν ως τον ουρανό..

Η επανεκλογής ακόμη μια φορά πρόεδρος του συλλόγου κα Ελένη Αρακά εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους σε αυτή θρησκευτική γιορτή του συλλόγου με τα παρακάτω

“Σας ευχαριστώ θερμά που ανταποκρίνεστε όλα τα μέλη μας (παλιά και νέα ) αλλά και απλώς φίλοι , κάτοικοι και παραθεριστές σε αυτή την καθιερωμένη θρησκευτική γιορτή του συλλόγου μας!

Η φετινή ήταν από τις καλύτερες γιορτές..με πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή και με θερμό χαρούμενο και κατανυκτικό κλίμα.. Σας ευχαριστούμε όλους που μας αγκαλιάζεται με την αγάπη σας και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίζουμε το έργο μας!!!! Ευχαριστώ και τη Δημοτική αρχή του νησιού μας που για άλλη μια χρονιά δεν μας έκανε την τιμή.. Έλαμψε δια της απουσίας της….Δεν είναι προτεραιότητα του Δήμου μας η επαφή του με τους Δημότες. Όπως δεν είναι προτεραιότητα του Δήμου μας η καθαριότητα και η αποκομιδή σκουπιδιών.. που μας έχουν πνίξει.. όχι μόνο εμάς αλλά και όλο το νησί..”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάνος Δερτούζος και Στέλιος Ραπτόπουλος , ο πρόεδρος του ομίλου Βουρκαρίου κ. Γιώργος Γενικαλιώτης, ο πρόεδρος του Αμπελακιακού κ. Αρης Λορεντζάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ανδρέου ,ο γ. γραμματέας του Αμπελακιακού κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης η οικογένεια Παπαμιχαήλ… και άλλοι Την τελετή πλαισίωσαν με πλούσια εδέσματα προσφοράς και αγάπης οι χορηγοί του συλλόγου μας..Ψητοπωλείο “Κρίνος” , ψητοπωλείο “Αϊβαλί” και πιτσαρία Τόννυ’ς.. τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς η πρόεδρος κα Ελένη Αρακά και τους ευχήθηκε καλές δουλειές!!!! Καλή συνέχεια καλοκαιριού, καλή Παναγιά και Υγεία και ευημερία ευχήθηκε επίσης σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις οικογένειές τους .

error: Content is protected !!