Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πλησιάζουν οι ημέρες, όπου ο Πρωθυπουργός μας, θα κηρύξει την έναρξη της εφετεινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και όπου, -ως είθισται-,... Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πλησιάζουν οι ημέρες, όπου ο Πρωθυπουργός μας, θα κηρύξει την έναρξη της εφετεινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και όπου, -ως είθισται-, θα μιλήσει και θα εξαγγείλει το πρόγραμμα αλλαγών, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η Κυβέρνηση, -και σιγά-σιγά θα δούμε και εμείς τα αποτελέσματα-, αλλά και όσες άλλες «αλλαγές» προγραμματίζονται.

Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις δε, του Τύπου, ο οποίος πάντα σπεύδει και να  προδικάζει, αλλά και να προλέγει, οι «αλλαγές αυτές θα είναι πολλές και ποικίλες.



Θα υπάρξουν βέβαια και άλλες πολλές, τις οποίες δεν αναφέρουν τα έντυπα, αλλά και εγώ δεν συγκρατώ, πάντως από ό,τι θυμάμαι, η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πάντα στην κοινωνική ζωή του τόπου, και προς όφελός μας.



Αναφέρω, λοιπόν,  -χωρίς αξιολόγηση-, Μεταρρυθμίσεις και Αλλαγές ως προς την Παιδεία, την Αστυνομία, την πάταξη του Εγκλήματος, το ΕΣΥ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Στεγαστικό πρόβλημα, -αλλά και το Δημογραφικό-, τις Συντάξεις, τις Εισπράξεις χρεών, την ανάπλαση της Πεντέλης, την ανάπλαση της Θεσσαλίας, τον πληθωρισμό, την Ακρίβεια, τις Εκπτώσεις κατά 50% όσων φοροδιαφεύγουν και οφείλουν υπέρογκα ποσά, τις Συγκοινωνίες, τις μειώσεις στις Συντάξεις χηρείας, τα Επιδόματα ανέργων, την ΕΥΔΑΠ, -η οποία λέγεται ότι θα ιδιωτικοποιηθεί, το καθεστώς των Πυρκαγιών, -όπου προσανατολίζεσαι και σε αναδάσωση με δέντρα που δεν καίγονται-, το καθεστώς των Ελευθέρων Επαγγελματιών, το Ασφαλιστικό, το κλείσιμο Εφοριών, την πρόσληψη 10.000 Εκπαιδευτικών, ακόμη και την διαχείριση των πυρηνικών αποβλήτων εκ Βουλγαρίας, κατά προτροπήν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Αλλαγές και υπέρ των τριτέκνων, κατά της ανεξέλεγκτης βίας, κατά της ενδο-οικογενειακής βίας, υπέρ της μείωσης τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς οι ανεμογεννήτριες αποδίδουν φθηνότερα, ,αλλαγές στις Ταυτότητές μας, και άλλα πολλά.

Να ζήσουμε, να τα χαρούμε.







error: Content is protected !!