ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ, -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ, -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλία, υπήρξε ένα σπουδαίο γεγονός, καθώς μετά την διασκέδασή του στις χαρές του Ανετοκούμπο, με... ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ, -ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλία, υπήρξε ένα σπουδαίο γεγονός, καθώς μετά την διασκέδασή του στις χαρές του Ανετοκούμπο, με πολύ κέφι υποσχέθηκε στους κατοίκους της 3 δισεκατομμύρια ευρώ για να  γίνει η περιοχή όχι μόνον όπως ήταν πρώτα, αλλά και καλύτερη από πρώτα.



 Η υπόσχεση αυτή, είναι η δεύτερη από τον καιρό της καταστροφής, την οποίαν επέφερε ο καταραμένος τυφώνας «Ντάνιελ»,  και να ευχηθούμε όλα καλά να πάνε, για να εκπληρωθούν τα νέα προσδοκώμενα και να μην χρειαστεί και τρίτη.



Μάλιστα, όπως διαβάζω στον «Ελεύθερο Τύπο», η υπόσχεση δόθηκε με την αυτολεξεί εξαγγελία δια στόματός του, η οποία είχε ως εξής: «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την επούλωση των πληγών», – στην Θεσσαλία εννοείται-, ενώπιον τοπικών παραγόντων, και όταν ένας Πρωθυπουργός δεσμεύεται, είναι δύσκολο να μην κρατήσει τον λόγο του. Ιδιαίτερα δε, όταν δεσμεύεται και για δεύτερη φορά.

Φυσικόν δε, ήταν και οι κάτοικοι εκεί, να χαρούν για δεύτερη φορά και εκείνοι.









error: Content is protected !!