ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΥΘΟΣ; ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΥΘΟΣ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αλήθεια πρέπει να τρέμουμε, ή απλά να νιώθουμε φόβους, μέσω απειλών νέων επιδημιών; Και αν όσα παραθέτουμε πάρα-κάτω είναι αλήθεια,... ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΥΘΟΣ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αλήθεια πρέπει να τρέμουμε, ή απλά να νιώθουμε φόβους, μέσω απειλών νέων επιδημιών; Και αν όσα παραθέτουμε πάρα-κάτω είναι αλήθεια, γιατί ανησυχεί τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με κάθε ευκαιρία;

Ο Γάλλος Καθηγητής ιολογίας Christian Brechot ξεκαθαρίζει ότι η «ευλογιά των πιθήκων» δεν εγκυμονεί κανένα φόβο για εκδήλωση παγκόσμιας πανδημίας!



«Καθόλου δεν είμαστε μέσα στην ίδια συλλογιστική, όπως με τον covid19, αφού η μετάδοση μέσω της αναπνευστικής οδού είναι για ακόμη μία φορά καθαρά πιο αδύναμη, -ακόμη και αν υπάρχει. Είμαστε ευτυχώς μπροστά σε μια αρρώστια που είναι ευτυχώς το συχνότερο πιο ήπια αλλά υπάρχει μια θνησιμότητα σε ευπαθή άτομα, -όπως συμβαίνει πάντα για άτομα που έχουν μια ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού τους συστήματος», λέει.



Ο Christian Béchot κάτοχος MD και PhD,  είναι Γάλλος Καθηγητής Ιατρικής και επιστήμονας που υπηρετεί ως πρόεδρος του Global Virus Network από το 2017. Το 1989 έγινε τακτικός καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ηπατολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris Descartes.



Υπηρέτησε ως πρόεδρος του Institut Pasteur από το 2013 έως το 2017 και ως διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της Γαλλίας από το 2001 έως το 2007.



Ωστόσο, το εργαστήριο Bavarian Nordic, της Δανίας, υποστηρίζει πως  θα είναι σε θέση να διοχετεύσει ήδη 500.000 δόσεις εμβολίων και να παράγει ως και 10.000.000 ως το τέλος του 2025.

Άλλωστε οι εμβολιασμοί, -κατά τις ημέρες μας-, έχουν γίνει και επιβληθεί, σαν ένα καθημερινό πρωϊνό ρόφημα, άκρως απαραίτητο για την υγεία μας.





error: Content is protected !!