ΑΡΚΕΤΑ ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Συνεχίζει ακάθεκτα, να γίνεται όλο και πιο θολό το τοπίο των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, καθώς επελαύνουν οι εκλογές για ανάδειξη... ΑΡΚΕΤΑ ΘΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Συνεχίζει ακάθεκτα, να γίνεται όλο και πιο θολό το τοπίο των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, καθώς επελαύνουν οι εκλογές για ανάδειξη Προέδρων τους, τουλάχιστον σε δύο από αυτά.

Η αναμπουμπούλα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνεται όλο και περισσότερο, σκέπτονται, συσκέπτονται, αλληλοσυγκρούονται και τελικά συμπεράσματα δεν βγαίνουν, ενώ καθαρά φαίνεται πως η μερική διάσπαση αυτών των καιρών, μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα για το κόμμα.



Είναι δε, απορίας άξιον το πώς, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε έρευνα, ο οποία πραγματοποιήθηκε προχθές, κερδίζει το 20% των ψηφοφόρων, ενώ κατηγορείται  ότι έλαβε το κόμμα με ποσοστό ψήφων 18% και το έφτασε στο μόλις 8%.

Στο ΠΑΣΟΚ πάλι, ακολουθείται η επιθυμία της Προεδρίας από αρκετούς, οι οποίοι μάλιστα ένεκα της ποσότητάς τους, εμποδίζουν και άλλους οραματιζόμενους, αυτήν την θέση. Ο ένας κατά του άλλου εκεί, και οι διαβουλεύσεις στην σειρά.



Να όμως και που στην μέχρι τώρα, αρραγή Νέα Δημοκρατία, φαίνεται να υπάρχουν τριβές, καθώς έντεκα μέλη της και μάλιστα κυβερνητικά, βάλουν κατά της τακτικής της Κυβέρνησης να μην αντιμετωπίζει όπως θα έπρεπε τα «κόκκινα δάνεια» και τα  ξένα «funds», τα οποία κατάσχουν αδιάκοπα σπίτια, και αφήνουν ανθρώπους στον δρόμο.



Κάποιοι μάλιστα, έφτασαν και στο σημείο να ζητούν παραιτήσεις Υπουργών, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για την πτώση του κόμματος στο 22% προτίμησης των ψηφοφόρων, σύμφωνα με γκάλοπ και δημοσιεύματα εφημερίδων.

Αυτά, επί του τοπίου, το οποίο επικρατεί σήμερα στα ελληνικά κόμματα, και μέχρι τις επόμενες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις, έχουν ακόμη μπροστά τους πορεία άλλων τριών χρόνων.





error: Content is protected !!