ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Είχα εχθές μία συζήτηση με έναν καλό φίλο, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος, για τα όσα διαβάζει καθημερινά στις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες... ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Είχα εχθές μία συζήτηση με έναν καλό φίλο, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος, για τα όσα διαβάζει καθημερινά στις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες μας.

«Μαυρίζει» η καρδιά του λέει, εδώ και πέντε χρόνια, βλέποντας στα περίπτερα τους τίτλους των πρωτοσέλιδων των αναρτηνόμενων εφημερίδων, περί φτωχοποίησης, πληθωρισμού, εγκληματικότητας, δολιοφθορών,  διαφθοράς, σκανδάλων και τόσων άλλων, και για τα οποία μάλιστα, τα ρίχνουν όλα σε ολιγωρία της Κυβέρνησης.



Έτσι, αποφάσισε να διαβάζει μόνο τους τίτλους των εφημερίδων, οι οποίες προβάλλουν και μόνο το έργο της Κυβέρνησης, οπότε την εκπροσωπούν και δεν εκτρέπονται.

Για παράδειγμα, μου ανέφερε ότι κατ’ αυτές, 48.000 νέες επιχειρήσεις άνοιξαν στην χώρα μας κατά το τελευταίο 9μηνο, και έκλεισαν μόνο 12.248, όταν οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες συνεχώς αναφέρουν «λουκέτα και λουκέτα», σπέρνοντας τον τρόμο.



Ενώ δε, αναφέρονται συνέχεια, -αυτές, οι άλλες-, σε παραμέληση των αγροτών, κατά την στιγμή που η Κυβέρνηση, τους «κουρεύει» το 50% σε «κόκκινα» δάνεια, ενώ με τις παρεμβάσεις της και στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τον Οκτώβριο, οι τιμές στα «πράσινα» θα είναι φθηνότερες τον Οκτώβριο κατά 1,6%.



Από την άλλη, -μου ανέφερε ότι η Κυβέρνηση-, άνοιξε 300.000 νέες θέσεις σε Δέκα «hot» επαγγέλματα και θα δίνει τώρα μισθό 600 ευρώ τον μήνα σε φοιτητές Στρατιωτικών Σχολών, ενώ   επιστρέφει τα αναδρομικά σε ορισμένους συνταξιούχους, και από πάνω τους δίνει και αύξηση, 2,5% τον μήνα, στις συντάξεις τους.



Μου ανέφερε και άλλα πολλά, όπως ότι επιτέλους από το 2025 η Ελλάδα αποκτά «Κτηματολόγιο», και πως κακώς οι εποχικοί πυροσβέστες τα έβαλαν με την Κυβέρνηση για τις φωτιές της Κορινθίας, την στιγμή κατά την οποίαν είναι σαφές ότι ο ακαταμάχητος αέρας έφταιγε, σύμφωνα με επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση.

Πού να τα θυμάμαι όλα, όσα μου είπε και ανέλυσε.

Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά τους πρωτοσέλιδους τίτλους των εφημερίων από εδώ και στο εξής;



error: Content is protected !!