ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αναλογισθήκατε κάποτε πως πράγματα, τα οποία δεν περνάει από το μυαλό μας ότι μπορεί να συμβούν, αυτά να συμβαίνουν;  Το... ΟΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αναλογισθήκατε κάποτε πως πράγματα, τα οποία δεν περνάει από το μυαλό μας ότι μπορεί να συμβούν, αυτά να συμβαίνουν;  Το έχω πολλάκις διαπιστώσει και καταλήγω στο συμπέρασμα πως έτσι είναι η ζωή και ότι όλα είναι δυνατόν να συμβούν ανά πάσαν στιγμήν, είτε το περιμένεις, είτε όχι.



Κατέρρευσε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εδώ και δυο-τρεις ημέρες, και καθώς δεν είχε τελικά υπογραφεί η από ετών σύμβαση, δεν υπάρχει εγγύηση της προμηθεύτριας εταιρίας για επισκευή.

Στη Σύμη, όπως διάβασα σε χθεσινή εφημερίδα, υπάρχει εδώ και είκοσι-δύο χρόνια ένα ασθενοφόρο όχημα, αλλά χωρίς οδηγό και εκτελεί μεταφορές ασθενών, με όποιον βρεθεί κοντά και εύκαιρος εκείνη την ώρα του περιστατικού και ξέρει και να οδηγεί.



Το σωτήριον έτος 2022, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, κατέβαλε «κατά λάθος» 63 εκατομμύρια ευρώ σε 196.000 αγρότες. Δύο χρόνια μετά, ανακάλυψε το σφάλμα του και τα ζητάει πίσω.

Τον επόμενο χρόνο, το 2023,  στην Ελλάδα  σημειώθηκαν 56. 646 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις, ενώ πλέον καταγράφεται και το γεγονός οι μισοί Έλληνες να αριθμούν από 46 ετών και άνω.



Στον Καναδά, εστιατόριο ζήτησε να προσλάβει «έναν» σερβιτόρο και σχηματίστηκε ουρά 1,5 χιλιομέτρων από φοιτητές, κι ας λένε πως εκεί οι άνθρωποι ευημερούν.

Μετά από διακόσια χρόνια, εικάζουν οι επιστήμονες πως μπορεί να λιώσουν κάπως οι πάγοι στην Αρκτική, εκείνου του χιονώδους όρους που ονομάζεται «Παγετώνας της Αποκάλυψης». Όχι αύριο-μεθαύριο, όπως υποστηρίζουν άλλοι συνάδελφοί τους.



Στην Ιαπωνία, πάλι, αθώωσαν θανατοποινίτη, μετά από 46 χρόνια, γιατί δεν ήταν αυτός που υποψιάζονταν ως ένοχο!

Παρά το «ενωτικό κάλεσμα», στη γιορτή της ΝΔ δεν προσήλθαν οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής, τον ΣΥΡΙΑ αιφνιδίασε η κατάθεση του «πόθεν έσχες» του κ. Κασσελάκη, και ο κ. Δούκας διαλαλεί ότι μόνον αυτός μπορεί να αναστήσει το παλιό ΠΑΣΟΚ.



Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος επισκέφθηκε την χώρα μας, μπήκε σε νοσοκομείο και τα έχασε από την πλήρη οργάνωση, την οποία δεν είχε συναντήσει ποτέ στη δική του χώρα . Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού Υγείας, μετακόμισε άμεσα στην Αθήνα, για να ζήσει το υπόλοιπον του βίου του.

error: Content is protected !!