ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Και ποιός αμφιβάλλει, άλλωστε, πως η εποχή μας, η οποία όλα τα έχει εφεύρει και όλα τα παρέχει δεν είναι... ΤΟ «ΜΑΤΙ» ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Και ποιός αμφιβάλλει, άλλωστε, πως η εποχή μας, η οποία όλα τα έχει εφεύρει και όλα τα παρέχει δεν είναι παρά ένα εθιστικό εξάμβλωμα, το οποίο μας οδηγεί σε πολλά και διάφορα έκτροπα, μεταξύ των οποίων και αυτά του αισθησιασμού.           



Μία 28χρονη νταντά, η οποία δούλευε ως εσωτερική στο σπίτι 35χρονου, η οποία υπεστητον «άρπαγα» αισθησιασμό του εν λόγω εργοδότη της επιχειρηματία στις ΗΠΑ. θα λάβει αποζημίωση ύψους 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς εκείνος κατέγραφε την σε αυτόν εργαζόμενη σε προσωπικές της , -και μάλιστα, άκρως αισθησιακές για εκείνον-, χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει σε ανιχνευτή καπνού.



Πρόκειται για μία 28χρονη νταντά από την Κολομβία, η οποία φαίνεται πως διέθετε διεγερτικά ως προς τις αισθήσεις των ανδρών προσόντα και η οποία αντιλαμβανόμενη πως ο «κύριός» της, συχνά ήταν απασχολημένος με τον ανιχνευτή, υποψιάστηκε την δουλειά, παρενέβη δυναμικά και ανακάλυψε πως τελικά είχε να κάνει με τηλεκάμερα, η οποία κατέγραφε αυτήν στην κρεβατοκάμαρά της, ολόγυμνη και σε πολλές και ποικίλες στάσεις.



Εκδικαζομένης της αγωγής, η πολύκαλλος γυνή, δικαιώθηκε και με το πάρα-πάνω μάλιστα, καθώς το Δικαστήριο του Μανχάταν, την αντάμειψε με 780.000 δολάρια, κρίνοντας πως το αφεντικό  της την κακοποιούσε συναισθηματικά, αξιοποιώντας τα όσα κατέγραφε το μηχάνημα, έστω και άνευ αμέσου επαφής.



Το ποσόν αυτό, θα καταβάλει μόνος του, ενώ μαζί με την σύζυγό του, θα «σκάσει» άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια στο «θύμα» μαζί με την σύζυγό του, η οποία φαίνεται πως έκανε πως δεν καταλάβαινε τις κρυφές λάγνες «ματιές» του άντρα της.

Τί να την κάνεις την πρόοδο της τεχνολογίας, όταν υπάρχει περίπτωση να την πληρώνεις τόσο ακριβά.



error: Content is protected !!