Ο αφανής ήρωας Ο αφανής ήρωας
Η "Φωνή της Σαλαμίνας" συνάντησε την εθελοντική πρωτοβουλία του κύριου Τάκη Πουλόπουλο με την ομάδα του «Βάφω και ομορφαίνω την Πόλη μου» Ο αφανής ήρωας

Η “Φωνή της Σαλαμίνας” συνάντησε την εθελοντική πρωτοβουλία του κύριου Τάκη Πουλόπουλο με την ομάδα του «Βάφω και ομορφαίνω την Πόλη μου» που έχει ως στόχους τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού, την βελτίωση της εικόνας της Σαλαμίνας, την καλλιέργεια του αισθήματος της προσφοράς και τη μεταλαμπάδευση της αισιοδοξίας και της χαράς όπου και μας μίλησε για την νέα τους δράση.

“Μετά από μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη κάναμε μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο μετά από δική του επιθυμία. Ο λόγος της συνάντησης ήταν το είδος της παρέμβασης που μπορούσαμε να κάνουμε στο χώρο. Με την κοινή επιθυμία πολλών ανθρώπων, πέρα από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, να αλλάξει η εικόνα του νησιού.

Η ιδέα ήταν να αλλάξουμε σε πρώτη φάση το χρώμα στους κήπους. Επιλέξαμε ένα ζεστό χρώμα, γήινο που να απευθύνεται στο πράσινο στους φοίνικες και στο χώρο εστίασης, γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι σε αυτή την περιοχή είναι η εστίαση και τα καφέ.

Μια προσπάθεια δεκαπέντε ημερών όπου ευελπιστώ αυτή την αλλαγή να την απολαύσει ο κόσμος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Αντώνη Βακάλη για την επιμέλεια στον καθαρισμό, τον αντιπρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Θανάση Αλαΐσκα για την σημαντική βοήθεια του και τέλος τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ελευσινιώτη για την χορηγία και για την στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια”.

error: Content is protected !!