Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Κριτσίκη Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Κριτσίκη
Επιτέλους από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο και στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Μόλις κυκλοφόρησε  από τον εκδοτικό οίκο Εναλλακτικές Εκδόσεις που ο συγγραφέας ευχαριστεί,... Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Κριτσίκη

Επιτέλους από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο και στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Μόλις κυκλοφόρησε  από τον εκδοτικό οίκο Εναλλακτικές Εκδόσεις που ο συγγραφέας ευχαριστεί, που τον  τίμησε με την έκδοση του νεου βιβλίου του για άλλη μια φορα!

Με την προσδοκία το εργο αυτό να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στη βιβλιογραφία, αλλά και ένα  χρήσιμο εργαλείο για τον αναγνώστη, τον ερευνητή και εν γενει τον μελετητή που θέλει να εντρυφήσει στα πολιτικά κόμματα ιδίως της ΝΔ στην περίοδο της Μεταπολιτευσης, στην εποχή των μνημονιων και της κρίσης του σύγχρονου κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς.

Χρήσιμο θαρρώ  για όποιον ενδιαφέρεται να  ανιχνεύσει  την πολιτικη στάση της ΝΔ και την ιδεολογική της φυσιογωμια   απο την πολιτική αφετηρία της έως σημερα σε συνάρτηση  με τις καταγεγραμμενες θέσεις της στο επίπεδο των κοινοβουλευτικων  θεσμών επί των  αναθεωρήσεων  του Συντάγματος του 1975.

Καλοτάξιδο…







error: Content is protected !!