ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος στην χώρα μας, και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, μέχρι α ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία... ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος στην χώρα μας, και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, μέχρι α ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία των εκλογών, όποτε όλοι θα διατελούμε σε έξαρση, τόσο εμείς, οι κοινοί θνητοί, από τις ποικιλόμορφες υποσχέσεις που θα έχουμε ακούσει, όσο και αυτοί, οι Άρχοντες της Πολιτικής, οι οποίοι θα επιχειρούν συνεχώς την παράταξη νέων παροχών και ποικίλων δέλεαρ, προκειμένου να μας πείσουν.

Να μας πείσουν, πως ο καθένας από αυτούς είναι καλύτερος από τους άλλους, φιλαληθέστερος και πως κρατά τις υποσχέσεις του προς τον ελληνικό λαό, ο  οποίος, επί σειράν δεκαετιών γίνεται παραλήπτης σπουδαίων υποσχέσεων για βελτίωση των συνθηκών ζωής του, πάντα σε οιανδήποτε προεκλογική εκδήλωση.

Το άσχημο είναι, όταν φτάνει η ώρα να υλοποιηθούν αυτές οι υποσχέσεις και αυτό δεν γίνεται, αντιθέτως μάλιστα οι ίδιοι αυτοί, οι οποίοι δεν εκπλήρωσαν τις υποσχέσεις τους, επαναλαμβάνουν τις ίδιες και άλλες νεότερες, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει πλέον.







error: Content is protected !!