ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ…
Το σχόλιο της ημέρας 12 Μαΐου 2022 fonisalaminas
του Ντἰνου Σ. Κουμπάτη
Και να λοιπόν που τα πάντα ρει και ουδέν παραμένει κρυπτόν υπό την ήλιον, και καθώς αυτός ανατέλλει σχεδόν καλοκαιρινά και ως εκ τούτου υπερφωτίζει9 το Σύμπαν και όλες οι σκιές εξαλείφονται, ο έγκριτος επιστήμων κ. Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε και αυτός να μην αφήσει καμία σκιά του παρελθόντος να πλανάται στο φως της αλήθειας.
Κατά την σχετικώς μακρόχρονη πορεία της πανδημίας, ο διακεκριμένος αυτό επιστήμων, μέρα και νύχτα δια μέσου τηλεοπτικών παραθύρων μας συμβούλευε να εμβολιαζόμαστε, για να μην πεθάνουμε από τον καταραμένο ιό, αλλά και για να προστατεύσουμε τους συγγενείς και φίλους μας κάθε φύλλου και ηλικίας, και μάλιστα με ιδιαίτερη θέρμη και φυσικόν είναι να τον ακούσαμε πολλοί, καθώς μάλιστα και όλοι από τους συναδέλφους του, οι οποίοι παρουσιάζονταν καθημερινώς στα κανάλια, και χωρίς μάλιστα αντιπάλων συναδέλφων τους, επρέσβευαν παρομοίως και μας τόνιζαν πόσο φρικτό είναι να πεθαίνει κάποιος από τον COVID19.
Αλήθεια, περισσότεροι από είκοσι τόσες χιλιάδες άνθρωποι έπεσαν θύματα του ιού και ετελεύτησαν βίον, ενώ άλλοι επιφανείς επιστήμονες υποστήριζαν πως ο ιός ήταν ισοδύναμος μίας γρίπης και ο κόσμος τα είχε χαμένα από αυτήν την διχογνωμία. Και έγιναν τα εμβόλια παρά κάποιες αντιρρήσεις και παρενέργειες, και θα γίνει και η τέταρτη δόση παρά το γεγονός ότι κάποια ερευνήτρια-δημοσιογράφος, η Σόνια Ελάϊζα διαβεβαιώνει πως η δυναμικότητάς του μόλις που αγγίζει το δώδεκα της εκατό και μόνο.
Είναι γεγονός από την μία πως και αρρώστησαν και πέθαναν πολλοί τριπλοεμβολιασμένοι και περισσότεροι ανεμβολίαστοι σε όλον τον κόσμο, σε δε συνέντευξή του στη ελληνική τηλεόραση, ο κύριος Καπραβέλος, δήλωσε πως θα είχαμε σώσει τους μισούς τεθνεώτες από τον κορωνοϊό, στους οποίους όμως καταδυνάστευσαν τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, τα α οποία ανθούν και θριαμβεύουν δίκην Χάρου στα ελληνικά Νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων και ο μύκητας «Candida Auris».
Συγκεκριμένα είπε πως «Το ενδιαφέρον γι’ αυτόν (το μύκητα) είναι διπλό και δύσκολα μπορεί να αποκαλυφθεί, ενώ παράλληλα, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα αντιμυκητιακά για να μπορούν να τον εξοντώσουν. Και το τρίτο το κυριότερο, είναι πως όταν μπει μέσα στις μονάδες μας, δύσκολα μπορεί να απολυμανθεί και να εξοντωθεί». Μήπως ως εκ τούτου, πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας περί θανατηφόρων ιών και εξ’ ίσου θανατηφόρων μυκήτων και λοιπόν μικροβίων που εδράζονται στα Νοσοκομεία και τις αποστειρωμένες ΜΕΘ;