Η Ν.Δ πρώτη δύναμη στη Σαλαμίνα με αυξημένα ποσοστά Η Ν.Δ πρώτη δύναμη στη Σαλαμίνα με αυξημένα ποσοστά
Η συμβολή της τοπικής Η Σαλαμίνα για μια ακόμη φορά ανέδειξε την Ν.Δ και σε αυτές τις εκλογές πρώτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 47,73... Η Ν.Δ πρώτη δύναμη στη Σαλαμίνα με αυξημένα ποσοστά

Η συμβολή της τοπικής

Η Σαλαμίνα για μια ακόμη φορά ανέδειξε την Ν.Δ και σε αυτές τις εκλογές πρώτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 47,73 %. Αύξησε κατά πολύ τη δύναμη της, αφού στις εκλογές του 2019 είχε λάβει 39,17% και στις εκλογές του 2015 είχε λάβει μόνο 24,50%.

Η κ. Σόνια Μιχαλάρου

Η Σαλαμίνα απέδειξε ότι ήταν και θα παραμείνει ο ρυθμιστής της Β΄ Πειραιά. Η ανοδική αυτή πορεία των νικηφόρων αποτελεσμάτων για την Ν.Δ, οφείλεται τόσο στην συμβολή όλων των Νεοδημοκρατών, όσο και στις οργανωμένες προσπάθειες της τοπικής της Ν.Δ καθώς και της δραστήριας προέδρου αυτής κ. Σόνιας Μιχαλάρου.

Από το 2018 που ανέλαβε την τοπική μαζί με την πολύτιμη συνδρομή των συνεργατών της και των μελών του Δ.Σ κατάφεραν να οργανώσουν πληθώρα πολιτικών εκδηλώσεων φέρνοντας και πάλι τον κόσμο της παράταξης δίπλα στην οργάνωση, λειτουργώντας πάντα με διαφάνεια, ακεραιότητα και ανοιχτές στα μέλη της οργάνωσης, διαδικασίες.

Η δραστηριότητα αυτή δεν σταμάτησε ούτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και τη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν τα γραφεία της τοπικής ανοιχτά, χωρίς την παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα.

Παρά τις τόσες αντιξοότητες αλλά και τις προσπάθειες κατά καιρούς πολλών, να απαξιώσουν γενικά, τόσο το έργο της τοπικής, όσο και της πρόεδρου της για την συνεισφορά τους στα νικηφόρα αποτελέσματα των εκλογών, αυτές απέβησαν άκαρπες, αφού η παράταξη της ΝΔ από 2019 είναι πρώτη δύναμη στην Σαλαμίνα. Θα πρέπει επίσης να θυμίσουμε ότι η Πρόεδρος της τοπικής είναι η μοναδική εκλεγμένη δις πρόεδρος σε όλη τη Β΄Πειραιά όπως επίσης ότι είναι και η μοναδική γυναίκα. .

error: Content is protected !!