Όταν, Όταν, Όταν … Όταν, Όταν, Όταν …
του Βασίλη Αλαΐσκα – Όταν, ένας δήμαρχος παίρνει εξώδικη διαμαρτυρία από 5 δημοτικούς συμβούλους, για να τους δώσει το υποτιθέμενο πόρισμα του πραγματογνώμονα και... Όταν, Όταν, Όταν …

του Βασίλη Αλαΐσκα

– Όταν, ένας δήμαρχος παίρνει εξώδικη διαμαρτυρία από 5 δημοτικούς συμβούλους, για να τους δώσει το υποτιθέμενο πόρισμα του πραγματογνώμονα και αυτός δεν απαντά τότε:

α) πόρισμα δεν υπάρχει,

β) εάν υπάρχει το έχει παράνομα στα χέρια του,

γ) προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις τεράστιες ευθύνες που έχει για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του, με αποτέλεσμα να χρεώνει στους δημότες τεράστια ποσά στις πλάτες του!!!

– Όταν, ένας δήμαρχος ακολουθεί τακτικές ‘’ κεμπελς ‘’ συκοφαντώντας και σπιλώνοντας συνειδήσεις, χρησιμοποιεί λεξιλόγιο πεζοδρομίου με σεξιστικό περιεχόμενο και όχι μόνο!!!

– Όταν, ένας δήμαρχος χαρίζει 2.461.000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ , ενώ η προηγούμενη Δήμαρχος τα είχε παραγράψει ως μη οφειλόμενα!!!

– Όταν, ένας δήμαρχος χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τεχνάσματα για να πληρωθούν τα μη οφειλόμενα στην ΕΥΔΑΠ , εκ των οποίων το 50% πάει στα χέρια ιδιωτών μέσω χρηματιστηρίου!!! (Εδώ υπάρχει τεράστια ευθύνη του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών!!!)

– Όταν, ένας δήμαρχος παραδίδει το δημόσιο χαρακτήρα του ηλεκτροφωτισμού σε ιδιώτες, και δεσμεύει για τα επόμενα 12 χρόνια τα τακτικά έσοδα του δήμου αντί 15.000.000 ευρώ, κάνοντας ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ πολιτική, με αποτέλεσμα να εξαφανίσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου!!!

– Όταν, ο δήμαρχος χάνει 562.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων μέσης εκπαίδευσης από καθαρή ολιγωρία του!!!

-Όταν, ο δήμαρχος έχει μετατρέψει την Σαλαμίνα σε απέραντο σκουπιδότοπο!!!

– Όταν, οι δρόμοι είναι χειρότεροι από χωράφια!!!

– Όταν, ο δήμαρχος καλλιεργεί την παραγωγή ΜΙΣΟΥΣ μεταξύ των πολιτών!!!

– Όταν, Όταν, Όταν …….. Όταν μου ήρθε στο μυαλό η φράση του αείμνηστου, ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ!!!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ , ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ Π….ΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

error: Content is protected !!