ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Βιασμοί, κακοποιήσεις, δολοφονίες, διακινήσεις όπλων, ναρκωτικών και παράνομων αλλοδαπών, γραφική εικόνα της Ελλάδας του σήμερα. Στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, εκεί... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Βιασμοί, κακοποιήσεις, δολοφονίες, διακινήσεις όπλων, ναρκωτικών και παράνομων αλλοδαπών, γραφική εικόνα της Ελλάδας του σήμερα.

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, εκεί όπου ο υπερπληθής τουρισμός ακμάζει και η ανθρωπιά έχει χαθεί, ένας εξηντατριάχρονος, βρέθηκε νεκρός νύχτα ώρα, κοντά στον σταθμό «μετρό» της Πανόρμου, ξαπλωμένος σε παγκάκι με τα «υπάρχοντά» του σε δύο πλαστικές σακούλες, άστεγος όπως δεκάδες, -αν όχι εκατοντάδες-. στο κλεινόν άστυ.



Στο Ηράκλειο Κρήτης, 48χρονος έβαλε την «μηχανή» του στην κρεβατοκάμαρα, άνοιξε το γκάζι και αυτοκτόνησε από τις αναθυμιάσεις.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών έξω από πάρκο, όπου σκότωσαν άντρα και τραυμάτισαν την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους, καθώς είχαν πάει να παραλάβουν το παιδί τους.



 Ένα άλλο, δεκατετράχρονο αγόρι στο κέντρο της Λαμίας σωριάστηκε στο έδαφος από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στα Μάλλια εικοσιοκτάχρονος βίασε ανήλικη, την οποίαν, ωστόσο, συνόδευαν οι γονείς της.

 Γεμίζει κάθε ημέρα η Γαύδος με παράνομους μετανάστες, οι οποίοι και συμπληρώνουν τον τουρισμό μας.

Στην Βραυρώνα, εντοπίστηκε μωρό νεκρό, στα σκουπίδια.



error: Content is protected !!