ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΨΕΚΑΣΜΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Οι νομοθέτες της Πολιτείας του Τενεσί στις ΗΠΑ, σκέφτηκαν να φέρουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση των χημικών αεροψεκασμών. Το έκαναν,... ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΨΕΚΑΣΜΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Οι νομοθέτες της Πολιτείας του Τενεσί στις ΗΠΑ, σκέφτηκαν να φέρουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση των χημικών αεροψεκασμών. Το έκαναν, αυτό «πέρασε» από την Βουλή, εγκρίθηκε, και αμέσως μετά, οι νομοθέτες, και άλλων Πολιτειών των ΗΠΑ, απεφάσισαν να το επιχειρήσουν και αυτοί.



Τώρα, όλοι αυτοί και άλλοι, οι οποίοι πιθανώς πρόκειται να ακολουθήσουν, φοβούνται πως αυτά τα αεροπλάνα που δημιουργούν υπερβεβαρημένο «τράφικ» στους Ουρανούς όλου του πλανήτη, δέον να εξατμίζουν «πότε-πότε» και χημικές ουσίες, οι οποίες πέφτοντας στην γη, να μας «ψεκάζουν» για τα καλά, γεγονός που και στην Ελλάδα είχε παρατηρήσει ο Πρωθυπουργός μας, καθώς κάποιοι από εμάς αρνούνταν να εμβολιασθούν προβάλλοντες διάφορες θεωρίες-δικαιολογίες.



«Βρισκόμαστε στο σημείο, όπου ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής θα πρέπει να γνωμοδοτήσει καταφατικά, ώστε οι Αρχές, να υποχρεωθούν να διερευνήσουν τις καταγγελίες πολιτών για «ρυπαντική ατμοσφαιρική δραστηριότητα», παρέχοντας στον κυβερνήτη και το δικαίωμα να καλέσει την Εθνική Φρουρά και να προσγειώσει οποιοδήποτε αεροσκάφος είναι ύποπτο ότι εκτοξεύει και διασπείρει επικίνδυνους χημικούς ρύπους. Ήτοι μας «ψεκάζει».



«Αν κοιτάξεις χίλια αεροπλάνα, δεν θα δεις ούτε ένα (chemtrail). Αλλά ξαφνικά βλέπεις ένα», δήλωσε συντάκτης του νομοσχεδίου της Γερουσίας του Τενεσί, επεξηγώντας στην εφημερίδα «Tennessee Lookout», του τί συμβαίνει κατ’ αυτάς στους Ουρανούς, και κατέληξε: «Οπότε απλώς θέτουμε το ερώτημα: Βάζουν κάτι στον αέρα που θα μπορούσε να είναι τοξικό;».



Ίδωμεν, γιατί έτσι και αποκαλυφθεί κάτι παράξενο, θα καταλάβουμε τουλάχιστον αν είναι είμαστε πραγματικά «ψεκασμένοι», ή ήταν απλώς ένα σχήμα λόγου, καθώς ο Πρωθυπουργός μας φημίζεται για το χιούμορ του.



error: Content is protected !!