ΣΗΜΕΡΑ Ο  Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΣΗΜΕΡΑ Ο  Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Γρηγορείτε και προσεύχεσθε! Καθ’ ότι σήμερα, -και σύμφωνα με ημερήσια εφημερίδα-, πρόκειται να ξεκινήσει ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Αυτό, τουλάχιστον,... ΣΗΜΕΡΑ Ο  Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Γρηγορείτε και προσεύχεσθε! Καθ’ ότι σήμερα, -και σύμφωνα με ημερήσια εφημερίδα-, πρόκειται να ξεκινήσει ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Αυτό, τουλάχιστον, πριν αρκετές ημέρες δημοσίευσε η εφημερίδας αυτή στην πρώτη σελίδα της με παχιά μαύρα γράμματα, η εφημερίδα, η οποία άλλωστε ασχολείται επισταμένως με τις προφητείες παλιές και νέες, καταξιωμένων Προφητών και νεοτέρων.



Είναι του συρμού σήμερα, άλλωστε, να εμφανίζονται προφήτες και προφητείες, και όταν παρατηρείται κάποια μικρή αποχή, τότε ξαναθυμόμαστε τον Νοστράδαμο με τους ακατανόητους στίχους του, τον οποίον και ερμηνεύουμε κατά το δοκούν, αν και καμία ερμηνεία των συγχρόνων αναλυτών δεν έχω ακούσει να επαληθεύεται, αλλά κι ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ για το τί μέλλει γενέσθαι και ουδόλως αν έγινε ή όχι.



Πολλές άλλες ενδιαφέρουσες προφητείες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχεδόν καθημερινώς, η δημοφιλέστερη δε είναι αυτή της επανάκτησης της Πόλης από κάποιον Κωνσταντίνο, γιατί «Κωνσταντίνος την έχασε και Κωνσταντίνος θα την πάρει» και είχε σκορπιστεί ένας ενθουσιασμός για τον τέως Βασιλέα των Ελλήνων, αλλά έσβησε εκ των πραγμάτων, κι έτσι, -όπως διαβάζω πάντα-, κάποιοι βιαστικοί νεοπροφήτες, προβλέπουν το γεγονός αυτό να επισυμβεί, το ταχύτερον δυνατόν, -ακόμη και σε ολίγες ημέρες-, ανεξαρτήτου ονόματος, αυτού, ο οποίος θα την παραλάβει.



Επί του προκειμένου δε, καλύτερα να είμαστε έτοιμοι και σε επιφυλακή μέχρι το βράδυ, μπας και επαληθευθεί, αυτή τη φορά, η τόσο δυσοίωνη προφητεία. 







error: Content is protected !!