Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Είναι πολύ παρηγορητικό και δίνει, αν μη τί άλλο, υποσχέσεις, οι οποίες κάποτε μπορεί να επαληθευθούν και να καρποφορήσουν, το... Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Είναι πολύ παρηγορητικό και δίνει, αν μη τί άλλο, υποσχέσεις, οι οποίες κάποτε μπορεί να επαληθευθούν και να καρποφορήσουν, το να ιδρύεις ένα Ίδρυμα, ένα Ινστιτούτο, μία Ακαδημία και να πορεύεσαι προς όφελος της Ανθρωπότητας. Κάθε ένας, ο οποίος δύναται το κάνει, και πολλοί είναι αυτοί, ανά τον κόσμο, οι οποίοι θέτουν ως σκοπό ενός τέτοιου Ιδρύματός τους, την επίτευξη της Ειρήνης στον πολύπαθο πλανήτη μας.



Ειρήσθω εν παρόδω, ότι χρόνους και χρόνους τώρα, Ιδρύματα, Κυβερνήσεις και Διεθνείς Οργανισμοί, κάτι τέτοιο, -και παρά τις φιλότιμες φιλειρηνικές προσπάθειές τους-, δεν το έχουν καταφέρει ακόμη, ίσως γιατί τα λόγια είναι υποδεέστερα και κατώτερα από τα όπλα και με τα λόγια Ειρήνη δεν έρχεται, ενώ με τα όπλα κάθε πόλεμος μπορεί και επιτυγχάνει τους στόχους του.



Να ευχηθούμε, λοιπόν στον κύριο Αλέξη Τσίπρα κάθε επιτυχία στους σκοπούς, του δικού του Ιδρύματος, που μόλις εγκαινιάσθηκε με τέτοιες φιλόδοξες και φιλάνθρωπες βάσεις και προοπτικές, και καλή θητεία στον ίδιον για την νέα προεδρία του.

Με τόσα όσα και τόσα Ιδρύματα στις υπηρεσίες της Ειρήνης, όλο και κάπου θα την πετύχουμε.









error: Content is protected !!