ΟΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ Α.Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ Α.Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ. Οι Εξωραϊστικοί σύλλογοι Σαλαμίνας, περισσότερο από 40 χρόνια πραγματοποιούν το Καλοκαίρι ,... ΟΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ Α.Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ.

Οι Εξωραϊστικοί σύλλογοι Σαλαμίνας, περισσότερο από 40 χρόνια πραγματοποιούν το Καλοκαίρι , τους ετήσιους χορούς χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει αθρόα προσέλευση του κόσμου πάντοτε , αφού οι πολίτες διασκεδάζουν φτηνά ενώ συγχρόνως ο Σύλλογος έχει μία μικρή οικονομική βοήθεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Από αυτούς τους χορούς περιμένουν να βγάλουν το μεροκάματο και οι τραγουδιστές και οι μουσικοί του νησιού μας. Είναι έθιμο πλέον σε όλη την Σαλαμίνα και αυτό το έθιμο οφείλουμε να το στηρίξουμε.

Θέλω να ενημερώσω όλους και το Α.Τ Σαλαμίνας με όλο τον σεβασμό, ότι οι Σύλλογοι δεν είναι ούτε κέντρα διασκέδασης , ούτε καφενεία , ούτε πραγματοποιούν συνεστιάσεις «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» για να εξαντλήσετε όλη την αυστηρότητα σας . Δεν είναι το πρόβλημα αυτό της Σαλαμίνας κα Διοικητά.

Άλλα πολλά είναι τα σοβαρά προβλήματα και ένα από αυτά της ανεξέλεγκτης κατάστασης των διαρρήξεων και ιδίως στην Περιφέρεια του νησιού και θα πρέπει να βρεθεί λύση.



Το θέμα αυτό έχει προκύψει από πέρσι με αποκορύφωμα τον χορό του Συλλόγου Περιβαλλοντικής και Τουριστικής ανάπτυξης στα Σελήνια το Σάββατο 22/6 , όπου η αστυνομία στις 10 το βράδυ τον σταμάτησε πριν καν αρχίσει παρόλο που υπήρχε άδεια από την Δημοτικά αρχή.

Η αστυνομία τηρεί τον νόμο εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα, αλλά και εμείς έχουμε υποχρέωση ως Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουμε ξεκάθαρη θέση , να συζητήσουμε το θέμα , όχι απλά να συμπαρασταθούμε στους Συλλόγους αλλά να βρούμε λύση.



Ως Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε ρόλο αποφασιστικό. Για αυτό είμαστε για να συζητάμε και να λύνουμε προβλήματα που παρουσιάζονται.

Το θέμα πρέπει να έρθει ως κατεπείγον στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο 26/6 και να συζητηθεί.



Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους συλλόγους οι οποίοι αυτό που κάνουν είναι να καθαρίζουν τις παραλίες και να φροντίζουν για την καθαριότητα όλης της περιοχής κάτι που αδυνατεί να πράξει ο Δήμος.

Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε αυτούς που με ανιδιοτέλεια και εις βάρος των οικογενειών τους βοηθούν επί της ουσίας τον Δήμο.



Ως Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου επί 25 χρόνια βρίσκομαι δίπλα στα Διοικητικά Συμβούλια με κάθε τρόπο στο θέμα το οποίο έχει προκύψει.





error: Content is protected !!