ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος Μετά από τα ευτράπελα τα οποία συνέβησαν στα Σελήνια, όπου το Α.Τ Σαλαμίνας σταμάτησε εκδήλωση του Συλλόγου προτού καν αρχίσει... ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

Μετά από τα ευτράπελα τα οποία συνέβησαν στα Σελήνια, όπου το Α.Τ Σαλαμίνας σταμάτησε εκδήλωση του Συλλόγου προτού καν αρχίσει επειδή ο Σύλλογος δεν είχε άδεια από την Κτηματική υπηρεσία, χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα κάτω από την πίεση των Συλλόγων την οποία έκαναν αισθητή την παρουσία τους

Ποτέ στο παρελθόν και επί 40 ολόκληρα χρόνια κανένας σύλλογος δεν έπαιρνε άδεια από την Κτηματική υπηρεσία για να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή στην παραλία της περιοχής του την οποία ο ίδιος και με δικά του έξοδα καθαρίζει.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης είπα το αυτονόητο, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας να επικοινωνήσει με την Κτηματική υπηρεσία και να βρεθεί μία λύση μόνιμη , ούτω ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά οι Σύλλογοι να επικοινωνούν με την Κτηματική υπηρεσία και να παίρνουν άδεια . Αυτό δεν έγινε δεκτό.

Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η μόνιμη λύση; Πιθανόν μία εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο να δίνει εκείνος και μόνο για εκδηλώσεις την παραχώρηση η κάτι διαφορετικό. Αυτό δεν έγινε δεκτό.

Σήμερα το πρωί ως Δημοτικός Σύμβουλος επικοινώνησα προσωπικά με την Κτηματική υπηρεσία για το πρόβλημα το οποίο έχει παρουσιαστεί με τους Συλλόγους στη Σαλαμίνα οι οποίοι θέλουν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην παραλία τους.

Μετά από γόνιμο διάλογο με την κα Σπανού , η Κτηματική υπηρεσία δεν αρνήθηκε οι Εξωραϊστικοί Σύλλογοι να κάνουν τις εκδηλώσεις τους.

Θα στέλνουν στο email : ky-peiraia@gspp.gr έγγραφο και θα ζητούν την παραχώρηση της παραλίας για εκδήλωση την συγκεκριμένη ημερομηνία από ώρας π.χ 7 μ.μ. έως 3 π.μ .

Θα επικοινωνούν συγχρόνως με το τηλέφωνο 2132118641 με την κα Σπανού όπου θα ζητούν αριθ. Πρωτ.

Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα υπάρχει θετική ανταπόκριση από την Κτηματική υπηρεσία. Για τον οποιοδήποτε λόγο καθυστερεί η απάντηση να επικοινωνείτε με την κα Σπανού.

Όσον αφορά για άδεια μουσικής και παράταση ωραρίου αυτή θα την παίρνουν από τον Δήμο.

Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση και αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να δείχνουμε την προθυμία μας να λύνουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

error: Content is protected !!