ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!
της Ευανθίας Μιχάλαινα Λατανιώτη Παρακολουθώ εδώ και μέρες τις απέλπιδες προσπάθειες δημοτικού συμβούλου, με σεβαστή γνώση σε θέματα δημόσιας διοίκησης σε τοπικό επίπεδο (όχι... ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!

της Ευανθίας Μιχάλαινα Λατανιώτη

Παρακολουθώ εδώ και μέρες τις απέλπιδες προσπάθειες δημοτικού συμβούλου, με σεβαστή γνώση σε θέματα δημόσιας διοίκησης σε τοπικό επίπεδο (όχι όμως τη δική σου δυνατότητα παρείσφρησης στο Κυβερνητικό επίπεδο, ούτε τη δική σου θεσμική ισχύ, ούτε τις δικές σου επαφές), να βγάλει άκρη με το απαιτητικό κυβερνητικό επίπεδο και δη την Κτηματική Υπηρεσία για το δικαίωμα των Συλλόγων να κάνουν μια εκδήλωση, να πιουν μια μπίρα δηλαδή, στους ελεύθερους (😉 δημόσιους χώρους που συνιστούν οι αιγιαλοί.
Σύμφωνα με το νέο Νόμο η Κτηματική Υπηρεσία είναι αρμόδια για την παραχώρηση αιγιαλού σε μπιτσόμπαρα, ξενοδοχεία κλπ. με αντίτιμο από το οποίο σου επιστρέφει το 60% !!!

Τα λέω σωστά;

Κι εσυ (ο Δήμος δηλαδή) σε αντάλλαγμα έχεις διάφορες υποχρεώσεις (πχ να κρατάς τις παραλίες καθαρές κλπ).

Ο κ. Χατζηδάκης το ονόμασε αυτό «συνδυασμό της λελογισμένης αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας με προστασία περιβάλλοντος» !!



https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/pairnoyn-apo-toys-dimoys-tis-dimoprasies-gia-parachorisi-aigialon-oi-ypochreoseis-ton-ota/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2sv0St-7U21dXg0PIG1pT7f5l28pw295uaP87z8wQSPKtDm9jGAVBLcLs_aem_PAQabHhEP26U34Gp1fsEnA#google_vignette

Βέβαια, εσυ παραμένεις στο πρώτο μισό της φράσης αγνοώντας το δεύτερο αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.

Πάμε στους Συλλόγους τώρα..

Θα μας πεις επιτέλους τι ισχύει για τους Συλλόγους;



Είναι δυνατόν να αφήνεις δημοτικό συμβουλο καλοκαιριάτικα να βγάζει το φίδι από την τρύπα, κανονίζοντας διάφορα με την Κτηματική Υπηρεσία στο προφορικό, που μετά να του τα τουμπάρουν ζητώντας χρήματα;

Πεντακοσάρικο για να πιουν τα μέλη ενος Συλλόγου μια καλοκαιρινή μπίρα Δήμαρχε;;

Αναρωτιέμαι – επιστρέφεται και από εκεί στον Δήμο το 60% για να καθαρίσει τις παραλίες (που τελικά καθαρίζουν οι Σύλλογοι;).



Δεν σου ζητήσαμε να καταπιείς σπαθιά Δήμαρχε, σου ζητήσαμε να ενημερώσεις ο ίδιος τον κόσμο σου για το τι ισχύει με τις εκδηλώσεις στις παραλίες ΠΡΙΝ περάσει το Καλοκαίρι (αν έχεις την καλοσύνη),

Σου ζητήσαμε επίσης να μας πεις αν όντως ισχύει αυτό που έψαξα και βρήκα, δηλαδή ότι το ωράριο διασκέδασης μπορεί να επεκταθεί υπό προϋποθεσεις έως τις 03:00 το πρωϊ.



Απλά πραγματάκια.

Συνεννοήσου με την Κτηματική Υπηρεσία και χάρισε στους Συλλόγους σου ένα δωρεάν όμορφο καλοκαιράκι με αντάλλαγμα την προστασία των παραλιων του νησιού !!

Και κυρίως – ενημέρωσε εγκαίρως τους δημότες σου για τα δικαιώματά τους επι των αιγιαλών.

Ευχαριστώ πολύ !





error: Content is protected !!