ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!
του Βασίλη Αλαΐσκα Ήταν αρκετό, ένα δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου ‘’Μακελειό’’ να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των δημοτικών πραγμάτων στο νησί μας !!! Κατηγορεί... ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!

του Βασίλη Αλαΐσκα

Ήταν αρκετό, ένα δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου ‘’Μακελειό’’ να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των δημοτικών πραγμάτων στο νησί μας !!!

Κατηγορεί τον κ. Δήμαρχο για ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ !!!

Το δημοσίευμα του ‘’Μακελειό’’ είχε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά, το ποινικό, το πολιτικό, το οικονομικό και κυρίως το ηθικό μέρος !!!

Ακολούθησαν μπαράζ δημοσιευμάτων στο διαδύκτιο κυρίως δε από τους ενεργούς πολίτες !!!

Στις 8/7/24 ο κύριος δήμαρχος με δελτίο τύπου απάντησε στις καταγγελίες χωρίς να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις απαξιώνοντας το δημοσίευμα, αλλά και τα όσα γράφονται στο διαδύκτιο !!!

Οι ενεργοί πολίτες επανέρχονται με δριμύτητα και ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις από την πλευρά του κυρίου δημάρχου που φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί !!!

Μέσα σε αυτό το καυτό καλοκαίρι πρέπει να απαντηθούν πολλά και καυτά ερωτήματα !!!

1) τι απέγινε η ποινική πορεία της κατηγορίας ;;; (σεβόμενοι πάντα το τεκμήριο της αθωότητας)

2) εφόσον η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ γίνεται από το 2017 όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυρίου δημάρχου, γιατί δεν παραπέμπουν και την προηγούμενη Δήμαρχο;;;

3) γιατί ο κ. Εισαγγελέας παραπέμπει το φυσικό πρόσωπο ΓΘΠ και όχι το θεσμικό δήμαρχο;;;

4) σε ποιον ανήκει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με αρ. 02117417 ;;;

5) η ΝΔ θα πάρει θέση για το θέμα την στιγμή που το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σημερινός δήμαρχος είναι δήμαρχος της ΝΔ ;;;

6) από ποια τσέπη πληρώθηκε η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ;;;

7) το θέμα θα το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση η κυβερνώσα παράταξη του δήμου ή θα το φέρει η αντιπολίτευση ;;;

Τέλος, πως μπορεί ένας πολιτικός να δεχθεί αδιαμαρτύρητα μια κατηγορία που πιθανά να μην του ανήκει, ως ‘’κλέφτη ρεύματος’’;;;

error: Content is protected !!