ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Κάθε ημέρα, ακούς, διαβάζεις, βλέπεις, μαθαίνεις κάτι παράξενο, το οποίο μπορεί να συμβαίνει στην χώρα μας. Ασφαλώς, παρόμοια θα συμβαίνουν... ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Κάθε ημέρα, ακούς, διαβάζεις, βλέπεις, μαθαίνεις κάτι παράξενο, το οποίο μπορεί να συμβαίνει στην χώρα μας. Ασφαλώς, παρόμοια θα συμβαίνουν και σε άλλες χώρες, αλλά και πού να τα παρακολουθείς όλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις λοιπόν, και εξαιρώντας το γεγονός των πυρκαγιών, οι οποίες θα συνεχίζονται μέχρι να μην μείνει κλαδάκι όρθιο και με εκείνα τα αναδρομικά και τις αυξήσεις των συντάξεων, που όλο έρχονται και δεν φτάνουνε ποτέ, ας δούμε κάποια άλλα.



Αφού αποδιοργανώθηκε το υγειονομικό σύστημα της χώρας, ζητούνται τώρα ιδιώτες γιατροί να αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά σε Νοσοκομεία, αλλά σχεδόν κανείς δεν δέχεται, όπως δεν δέχονται να πάνε και σε επαρχίες, ένεκα τα οικονομικά, κι έτσι διαβάζω πως η Κυβέρνηση μάλλον θα επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα στους αρνούμενους.

Από την άλλη, καλεί κάπου 1. 200. 000 επιχειρηματίες, τους οποίους τον καιρό της οικονομικής κρίσης είχε «επιδοτήσει» στο ρεύμα, να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις αυτές, ύψους οκτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.



Καλό το σύστημα των προπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων, αλλά τώρα καλούνται όσοι τις συμπλήρωσαν να τις ξανασυμπληρώσουν, γιατί κάπου μπερδεύτηκαν τα πράγματα.

«Υπάρχουν κενά στην Άμυνα της χώρας», δήλωσε ο Πρωθυπουργός και παράλληλα θα ανοίξει δίοδος για μεταφορά όπλων και στρατευμάτων μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας για την Ουκρανία.



Σε γκάλοπ της MRB, το 51% των Ελλήνων φοβούνται για το σήμερα και το αύριο της χώρας μας, ενώ πάρα-πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν να θεωρούν τον κύριο Μητσοτάκη για καλύτερο ως Πρωθυπουργό.

Αφού επί εκατονταετίες η αυθαίρετη δόμηση έκανε θραύση και η Πολιτεία δεν ελάμβανε τα ενδεδειγμένα μέτρα, αποφασίζει τώρα να φωτογραφίζει με «ντρόουνς» τα αυθαίρετα και θα δούμε από εκεί και πέρα τί θα γίνει.



Κι ενώ στο ΠΑΣΟΚ ασχολούνται με το καταστατικό και αν δικαιούται ο κύριος Δούκας να είναι Δήμαρχος και παράλληλα υποψήφιος πρόεδρος, ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε για δύο ώρες, -και θα το επαναλάβει, λέει-, ανώνυμους πολίτες ασχέτως κομματικών πεποιθήσεων και τους άκουσε να μιλούν για τα προβλήματά τους.





error: Content is protected !!