«ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΙΟΙ» ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ «ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΙΟΙ» ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ξεσπάθωσαν πάλι οι ιολόγοι και έχουν την τιμητική τους ξανά οι ιώσεις στην χώρα μας. Μαζί και οι προφήτες της... «ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΙΟΙ» ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ξεσπάθωσαν πάλι οι ιολόγοι και έχουν την τιμητική τους ξανά οι ιώσεις στην χώρα μας. Μαζί και οι προφήτες της ιολογίας, οι οποίοι βάζουν στοίχημα πως η έξαρση του κορωνοϊού, η οποία υπάρχει αυτόν τον καιρό σε όλον το κόσμο, θα ο περατωθεί στο τέλος Ιουλίου.



Αυτό τουλάχιστον προβλέπει η Δρ. Παγώνη, σε τηλεοπτική συνέντευξή της και το παρήγορο είναι ότι η ίωση είναι ελαφρύτερη, αλλά πρέπει να την προλάβουμε για να μην μετέχουμε στην περεταίρω διασπορά της.

 Άντε, πες πως ξεμπερδεύουμε με τον ιό αυτόν, ο οποίος μας έχει αλλάξει τα φώτα και εφ’ όσον βέβαια κάνουμε τα ετήσια εμβόλιά μας και φοράμε τις μάσκες μας και τα λοιπά γνωστά.



Με τους άλλους ιούς όμως, τί μέλει γενέσθαι; Καθ’ ότι, αρχής γενομένης, όλοι οι ιοί του κόσμου νεκρανασταίνονται και δεν φτάνει αυτό, γεννιούνται και άλλοι, τόσο με γεωμετρική πρόοδο, όσο και απηνείς και αδυσώπητοι.

Όσοι ιοί πιστεύαμε πως είχαν εξαλειφθεί, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, όπως διατείνονται οι επιστήμονες, και μάλιστα ισχυρότεροι παρά ποτέ, και οι νέοι, ευκαιρίες ψάχνουν να εκκολαφθούν κι αυτοί και ψάχνουν «πετούμενα», όπως ο ιοίς του Νείλου που μεταφέρεται μέσω κουνουπιών και όχημα μεταφοράς του τα περιστέρια και άλλα πτερωτά.



Σημαντική αύξηση καταγράφει ο αριθμός των κρουσμάτων και του δάγκειου πυρετού σε πολλές χώρες, όπως προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ με δεκαπλάσια αύξηση της επίπτωσης παγκοσμίως τα τελευταία είκοσι χρόνια, με ταχεία εξάπλωση της νόσου και μεγάλες επιδημίες, θανατηφόρες, δε, πανδημίες.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπως τις μεταφέρει ο ΕΟΔΥ, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της γης βρίσκεται σε κίνδυνο προσβολής από δάγκειο πυρετό με 100.000.000 – 400.000.000 λοιμώξεις ετησίως. Σε παγκόσμιο επίπεδο μάλιστα τη διετία 2023 – 2024 καταγράφεται «πρωτοφανής αύξηση κρουσμάτων».



Τώρα, αν κάτσουμε και αναφέρουμε και κάθε άλλου είδους ιούς, τους οποίους καθημερινά αναφέρουν ως μπαμπούλες οι διάφοροι Οργανισμοί Υγείας, θα θέλαμε πολλές σελίδες.

Το παρήγορο είναι ότι οι Επιστήμονες, ήδη έχουν κατασκευάσει πλήθος εμβολίων για τους ιούς αυτούς, πριν ακόμη εμφανισθούν ή επανεφανισθούν, προκειμένου να μας σώσουν τρυπώντας μας.

Κουράγιο και ή θα τους αφανίσουμε εμείς, ή εκείνοι θα μας αφανίσουν όλους.



error: Content is protected !!