Ακαθάριστος ο Βλητικός- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής Ακαθάριστος ο Βλητικός- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής
Η αναγκαιότητα καθαριότητας της εκτάσεως του Βλητικου Σταθμού Σαλαμίνας είναι δεδομένη . Προκειται για έκταση με πυκνή βλάστηση γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη .... Ακαθάριστος ο Βλητικός- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής

Η αναγκαιότητα καθαριότητας της εκτάσεως του Βλητικου Σταθμού Σαλαμίνας είναι δεδομένη . Προκειται για έκταση με πυκνή βλάστηση γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη .

Επιπροσθέτως ο Βλητικός Σταθμός Σαλαμίνας συνορεύει και εφάπτεται με πολλές οικίες .

Όπως μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε αυτό και μόνο καθιστά επιβεβλημένη την καθαριότητα και τον καθαρισμό του του χώρου ο οποίος όμως εδώ και μήνες παραμένει ακαθάριστος εν μέσω μάλιστα της αντιπυρικής περιόδου.

Θα πρέπει επίσης να προσθέσουμε το γεγονός ότι η περιποίηση της έκτασης βοηθά στην αποφυγή συγκέντρωσης τρωκτικών,φιδιών κλπ .

Επίσης με μια αυτοψία θα ήταν εύκολο να διαπιστωθεί ότι σε πολλά σημεία έχει υποχωρήσει η περίφραξη και έτσι η είσοδος στην έκταση παραμένει ανεξέλεγκτη..

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται αλλά ο δήμος κωφεύει…

error: Content is protected !!