ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Και ξημέρωσε. Αλλά μέχρι να ξημερώσει, άργησε πολύ και ένας ευυπόληπτος άντρας των ΗΠΑ, ο Τζον Μπάϊντεν αναγκάστηκε να παραιτηθεί... ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Και ξημέρωσε. Αλλά μέχρι να ξημερώσει, άργησε πολύ και ένας ευυπόληπτος άντρας των ΗΠΑ, ο Τζον Μπάϊντεν αναγκάστηκε να παραιτηθεί των προσεχών εκλογών, αφού πρώτα τον άφησαν να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα.



Απεφάσισαν να τον αφήσουν στην ησυχία του, τον έπεισαν να παραιτηθεί της διεκδίκησης νέας θητείας, και τώρα προσπαθούν να τον πείσουν να εγκαταλείψει και την παρούσα θητεία του.

Αντικαταστάτης βρέθηκε, είναι η κυρία Καμέλα Χάρις, η οποία εθήτευσε δίπλα του και μπορεί να συνεχίσει τα έργα του, αν το θελήσουν οι ψηφοφόροι.



Από την άλλη πλευρά, η απόπειρα δολοφονίας του κυρίου Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε κατά πολύ τα ποσοστά του επιτυχίας ως προς τις επικείμενες εκλογές, τόσο που οι Ρεπουμπλικάνοι να αμφιβάλλουν αν μπορούν να κερδίσουν οι ίδιοι ακόμη και το Κογκρέσο.



Ωστόσο, με την αναγγελία της υποψηφιότητας Χάρις, συγκεντρώθηκε το ίδιο ποσόν οικονομικής στήριξης, -από τους οπαδούς τους-, ως προς αυτό, το οποίο ταυτοχρόνως συγκέντρωσε και ο αντίπαλός της.

Κάθε πολιτικοποιημένο άτομο, υποψήφιος ή ψηφοφόρος, έχει δικαίωμα να κάνει τα δικά του όνειρα.







error: Content is protected !!