Ο κος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ “ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ” Ο κος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ “ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ”
Αραβανή ΥβόνηΔημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας Διανύοντας τη δεύτερη θητεία της δημοτικής αρχής του κου Παναγόπουλου, γνωρίζουμε πλέον καλά τόσο την τακτική όσο και τα πεπραγμένα του.... Ο κος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ “ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ”

Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

Διανύοντας τη δεύτερη θητεία της δημοτικής αρχής του κου Παναγόπουλου, γνωρίζουμε πλέον καλά τόσο την τακτική όσο και τα πεπραγμένα του.

Εδώ θα αναφερθώ σε μια ιδιαίτερη διάσταση της συγκεκριμένης τακτικής, που είναι η αερολογία συνοδευόμενη συχνά από μια δόση έπαρσης. Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς τομείς, εκεί όμως που αποκτά εμβληματικό χαρακτήρα είναι το… “στρίβειν δια του αρραβώνα”.

Πρόσφατο δείγμα, είναι η περίφημη υπόθεση “ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ” σε κτίριο του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα ένα κατηγορητήριο που διέρρευσε, ενώ θα έπρεπε να ήταν ολοφάνερο απ’ την πρώτη στιγμή στους δημότες Σαλαμίνας. Άλλωστε αυτοί πλήρωσαν τα “κλοπιμαία” . 

Κρυμμένη λοιπόν για δυο χρόνια η ρευματοκλοπή, άγνωστο γιατί, ο δήμαρχος το θυμήθηκε τώρα και μάλιστα με τη μορφή του “κατεπείγοντος”. 

Αλήθεια ο θυμός του Κου Παναγόπουλου δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη και όχι από την υποχρέωση να βρεθεί ο ένοχος;

Κε Παναγόπουλε ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπείτε; Των Σαλαμίνιων ή του ρευματοκλοπέα;

Κατεπείγον λοιπόν, προσπαθείτε να μας πείσετε πως είστε “ελέφαντας” που ισοπεδώνει κάθε προφανή πράξη μιας κλοπής σε δημόσιο κτίριο, εδώ και 2 χρόνια έναντι της απόκρυψης, με την έλλειψη σας σε κάθε συνετή, αυθόρμητης, υγιής, αντικειμενικής και διάφανης διαδικασίας.

Η κοινωνία αλλά και η πολιτική ηθική απαιτεί διαφάνεια. Όχι Δημοτικά Συμβούλια με θεωρίες, αερολογίες και “αποδείξεις” με  “ελαφρυντικά” στοιχεία του…facebook.

Όλα “κατεπείγον” κε Παναγόπουλε αλλά καμία κατεπείγουσα ανάγκη να απαντήσετε εγγράφως στα αιτήματα μας, που είχαν κατατεθεί, προ Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να είχαμε λάβει απαντήσεις για να έχουμε δυνατότητα συμμετοχής στο “κατεπείγον” θέμα προς συζήτηση της ρευματοκλοπής.

Καταλαβαίνουμε βέβαια, τη δυσχερή σας θέση, γιατί οι έγγραφες απαντήσεις αλλά και τα έγγραφα στοιχεία έχουν κάποια άλλη σοβαρότητα. 

Αγαπημένο το κρυφτό της παιδικής μας ηλικίας, αλλά το “φτου σε βρήκα” στο τέλος του παιχνιδιού, έχει άλλη διάσταση στους ενηλίκους…

error: Content is protected !!