Συναυλία «Travelling Jazz» Συναυλία «Travelling Jazz»
Συναυλία «Travelling Jazz»9 Αυγούστου 2024, 9:30 μμ Η Jazz είναι φαντασία, είναι τρόπος ζωής, είναι ελευθερία. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 9:30 μμ, στην Καθετή,... Συναυλία «Travelling Jazz»

Συναυλία «Travelling Jazz»
9 Αυγούστου 2024, 9:30 μμ

Η Jazz είναι φαντασία, είναι τρόπος ζωής, είναι ελευθερία. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 9:30 μμ, στην Καθετή, η τραγουδίστρια της Jazz, Νάσια Γκόφα, θα μας ταξιδέψει στα άπειρα χρώματα της vocal έκφρασης της αγαπημένης της μουσικής. Συνταξιδιώτες της οι εξαιρετικοί Κώστας Γιαξόγλου στο πιάνο, Κώστας Πατσιώτης στο κοντραμπάσο,  Αναστάσης Γούλιαρης στα τύμπανα  και φυσικά… εσείς. Τιμή εισιτηρίου: 10€ με ποτό.

Κάτω από την αυγουστιάτικη ημισέληνο, περιτριγυρισμένοι/-ες από τα έργα τέχνης της παλιάς ταβέρνας του Σωτήρη Κερρά, θα γίνουμε συνοδοιπόροι σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Σας περιμένουμε σε μια ατμοσφαιρική βραδιά γεμάτη jazz, με διασκευές από αγαπημένα  ξένα και ελληνικά τραγούδια.



Βιογραφικά

Νάσια Γκόφα

Η Νάσια Γκόφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Γεωλογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Παλαιοντολογία, ώσπου μετά από λίγα χρόνια την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη για τη jazz. Το 2000 ξεκίνησε να σπουδάζει στο τμήμα jazz του Ωδείου “Athenaeum Μαρία Κάλλας”, από όπου και αποφοίτησε μερικά χρόνια αργότερα. Έκτοτε, είναι σταθερό και αναπόσπαστο μέλος της jazz σκηνής της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους μουσικούς της Αθήνας και έχει υπάρξει σταθερό μέλος πολλών μουσικών σχημάτων. Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, όπως στο Μέγαρο Μουσικής, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Jazz τραγούδι και αυτοσχεδιασμό σε κεντρικά Ωδεία της Αθήνας. Τον Ιούνιο του 2023 κυκλοφόρησε το προσωπικό της άλμπουμ «Έρκυνα» – Nassia Gofa & The Jazz Tales – From Darkness To Light.



Κώστας Γιαξόγλου

Γεννημένος το 1975 στη Σπάρτη, ο Κώστας Γιαξίογλου είναι πιανίστας jazz και εκπαιδευτικός μουσικής. Απόφοιτος του Conservatorium Van Amsterdam, με ειδίκευση στο Piano Performance, έχει καταφέρει να διαγράψει μια εξαιρετικά πλούσια καριέρα, πραγματοποιώντας διεθνείς εμφανίσεις και πολυάριθμες δισκογραφικές συνεργασίες.



Κωνσταντίνος Πατσιώτης

Ο Κωνσταντίνος Πατσιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με το βιολί από 5 ετών. Το 2001 εισήχθη στο μουσικό σχολείο Ιλίου όπου και φοίτησε ως το 2007. Εκεί ήρθε σε επαφή με διάφορα μουσικά όργανα και μουσικές παραδόσεις. Ένα από τα όργανα με τα οποία ασχολήθηκε ιδιαίτερα ήταν το ηλεκτρικό μπάσο. Τον Ιούνιο του 2019 ολοκληρώνει τη φοίτησή του στο Αττικό Ωδείο ως Διπλωματούχος του κλασσικού κοντραμπάσου. Έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Θεσσαλονίκης, στο Πανόραμα Ελληνικής Jazz στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα φεστιβάλ jazz Τήνου, Ζακύνθου και Πρέβεζας, Σύρου.



Αναστάσης Γούλιαρης

Ο Αναστάσιος Γούλιαρης είναι απόφοιτος του τμήματος jazz του ωδείου «Atheneum Μαρία Κάλλας». Σπούδασε drums και κλασσικά κρουστά, ενώ έχει περιοδεύσει σε Ελλάδα και εξωτερικό με το μουσικό συγκρότημα «Άβατον». Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και Ευρωπαίους μουσικούς παίζοντας σε διάφορα jazz clubs και μουσικές σκηνές. Δίδαξε drums, ρυθμικό σολφέζ και ensemble στο ωδείο «Atheneum Μαρία Κάλλας» από το 2014 εως το 2020 και διδάσκει στη σχολή JazzArt από το 2021.



Η Καθετή αγαπά και στηρίζει τη μουσική, μέσα από δράσεις της όπως το μουσικό εργαστήρι Synthesis & Anasynthesis, με τον Γιάννη Λούκο, και το χορωδιακό εργαστήρι 2022-2023 και 2023-2024, που οδήγησε στις συναυλίες «Παραμύθι χωρίς όνομα», «Παλιά κι αγαπημένα» και «Χριστούγεννα στην Καθετή». Επιπλέον, η Καθετή, μέσω του Poros Arts Festival 2023, διοργάνωσε το happening κλασικής μουσικής, το «Ρεσιτάλ πιάνου για τη Βαλέρια» και τη συναυλία «Μουσικές του κόσμου», ενώ συνεχίζει δυναμικά να προωθεί την τέχνη της μουσικής μέσα από το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα «Katheti Summer Arts 2024».

Γενικές πληροφορίες:

Τηλέφωνο: +302298043825
Email: info@katheti.gr
Website: www.katheti.gr
FB: @kathetiporos
Instagram: @katheti.poros



error: Content is protected !!