ΑΡΘΡΟ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ  ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ  ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ
Μάνος ΔερτούζοςΔημοτικός Σύμβουλος Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια τον Δημοσιογράφο  κ. Παρασκευά Νίκο  όχι μόνο για την συνέντευξη  που  έδωσα  την Κυριακή 28 Ιουλίου  και... ΑΡΘΡΟ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ  ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια τον Δημοσιογράφο  κ. Παρασκευά Νίκο  όχι μόνο για την συνέντευξη  που  έδωσα  την Κυριακή 28 Ιουλίου  και την οποία θα ακούσετε  σήμερα,  αλλά  συγχρόνως για το υπέροχο άρθρο του,  το οποίο μπορείτε να διαβάσετε  υπερασπιζόμενος τον Ιστορικό Αρχαιολογικό Χώρο της Ναυμαχίας που βάναυσα έχει «ασελγηθεί» 

https://salamina-press.blogspot.com/…/08/blog-post_38.html.

Είναι ο ίδιος ο οποίος δημοσιοποίησε στην εφημερίδα  «ΠΑΡΟΝ» την περασμένη Κυριακή το εξώδικο το οποίο έστειλε η Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων στην Υπουργό Πολιτισμού.

Όταν θεσμικοί Τοπικοί παράγοντες σιωπούν προκλητικά για την ασέλγεια του Αρχαιολογικού μας χώρου,   παρόμοια  άρθρα σαν του Νίκου Παρασκευά δεν είναι μόνο απαραίτητα αλλά συγχρόνως είναι  «Χαστούκι» σε αυτούς  τους θεσμικούς παράγοντες  οι οποίοι,   αντί να είναι  θεματοφύλακες  της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς συνειδητά ξεπουλούν την Ιστορία μας!!

Σε ευχαριστούμε Νίκο

Ακούστε την συνέντευξη μου στο ΚΑΝΑΛΙ  1

error: Content is protected !!