ΕΞ΄ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞ΄ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Να ξεκινήσω την επικαιρότητα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τις τεράστιες καταστροφικές πυρκαγιές εκεί, οι οποίες επί σειράν ετών... ΕΞ΄ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Να ξεκινήσω την επικαιρότητα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τις τεράστιες καταστροφικές πυρκαγιές εκεί, οι οποίες επί σειράν ετών υφίστανται και κατακαίνε τα δάση, την στιγμή κατά την οποίαν όλοι ουρλιάζουν για «κλιματική αλλαγή» αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για πρόληψη και επούλωση.



Μα ούτε τα «πυρά» και τα χημικά και πυρηνικά, μολύνουν την ατμόσφαιρα; Στο παιχνίδι του πολέμου, διαβάζω πως Ρώσοι μετέφεραν οπλισμό στην Τεχεράνη, ενώ με τέσσερις πυραύλους χτύπησαν στο Ιράν αμερικανική βάση, το Ισραήλ περιμένει επίθεση από αέρος, σε όλο τον κόσμο πόλεμοι και επαναστάσεις και πάει λέγοντας.



Αλλά και ο πόλεμος κατά του κορωνοϊού, καλά κρατεί. Να τον κατατροπώσουμε, απειλεί ο Δρ. Βασιλόπουλος, με ασπίδα τον βραχίονά μας, προκειμένου να λαμβάνουμε ένα εμβόλιο ανά εξάμηνο, γιατί και ο ιός εμφανίζεται δύο φορές τον χρόνο και όποιος βραχίων αντέξει τελικά, -γιατί κάνουμε και τόσα άλλα εμβόλια κατά την διάρκεια του βίου μας.



Στα περί διατροφής μας τώρα, μέσα σε μία εβδομάδα αυξήθηκαν στην χώρα μας 100 προϊόντα διατροφής από 11 έως και 40% και εύχομαι να αυξηθεί παρομοίως και το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης, για να πατάξει άλλη μία φορά την ακρίβεια.



Πριν ακόμη έλθει το υποσχόμενο άλευρον σκωλήκων προς βρώσιν, ο Βρετανός κολυμβητής Άνταμ Πίτι, κατήγγειλε στα αγγλικά ΜΜΕ πως πολλοί συναθλητές του στους Ολυμπιακούς αγώνες γεύτηκαν ψάρια με σκουλήκια. Όσο δε για αυτούς, οι οποίοι κολύμπησαν αθλούμενοι στον Σηκουάνα, επιστήμονες αποφαίνονται πως στο μέλλον θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα υγείας.



Να όμως που πάλι στην Γαλλία και στην περιφέρεια Σαιν Μισέλ, κατασκευάστηκε, -σε φάρμα, πέμπτης γενιάς-, το κρέας, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για δεκαπέντε χρόνια, και αυτήν τη στιγμή αγοράζεται προς 3.500 ευρώ το κιλό.



Τελευταίο για σήμερα και οδυνηρό για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τα οικονομικά οφέλη των Κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ευφυής  απόφαση να καταργούν τα διπλώματα οδήγησης στα 70 έτη, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον, τα τραγικά αυτά δυστυχήματα, τα οποία κυρίως και ασυνείδητα προκαλούν κατά πολύ νεώτερα αυτών άτομα.

Τόσο ωραία προχωράμε.

error: Content is protected !!