ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΕΣ
Αναμφισβήτητα, δεν βιώνουμε και τις καλύτερες εποχές σε αυτήν τη δύσμοιρη χώρα, η οποία καθημερινώς απειλείται και από κάτι, με κυρίαρχα θέματα πληθωρισμό, φτωχοποίηση,... ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΕΣ

Αναμφισβήτητα, δεν βιώνουμε και τις καλύτερες εποχές σε αυτήν τη δύσμοιρη χώρα, η οποία καθημερινώς απειλείται και από κάτι, με κυρίαρχα θέματα πληθωρισμό, φτωχοποίηση, φυσικές και άλλες καταστροφές, υπογεννητικότητα, εγκληματικότητα,  λαθρομετανάστευση, υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, υπέρμετρη ακρίβεια, υψηλή και αβάστακτη φορολογία, νεανική παραβατικότητα, διαφθορά, και πολλά άλλα.

               Διαβάζω με πηχυαίους τίτλους στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σε εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο: «Νέο κύμα από τον Σεπτέμβριο. Καύσωνας στα ράφια», λόγω κλιματικού καύσωνα, λειψυδρίας, πυρκαγιών, ασταθμήτων παραγόντων, έλλειψης φαρμάκων ένεκα αύξησης τιμών τους, και πως μόνο αντίδοτο θα είναι και πάλι η καταγγελία των πολιτών που ανακαλύπτουν κάποια ατασθαλία, να την καταγγέλλουν σε ενεργοποιημένη πλατφόρμα.

               Είναι και οι ιοί, οι πανδημίες, η κλιματική αλλαγή, οι πόλεμοι, οι εχθροί που έχουμε γύρω μας, οι πολιτικές έριδες, τα «μαλλιοτραβήγματα» εντός και εκτός κομμάτων, η ανετοιμότητά μας να αντιμετωπίζουμε τρέχοντα και βασικά προβλήματα.

               Όλα αυτά, αυτές τις τελευταίες ημέρες έχουν πάψει να απασχολούν τις εφημερίδες, -και μάλιστα κάποιου κύρους-,  σαν κύρια θέματα, καθώς και πολιτικούς και πολιτευόμενους και φυσικά όσους επηρεάζονται από τα γραφόμενα και λεγόμενα και το μόνο, το οποίο τους απασχολεί, με τεράστια πρωτοσέλιδα και εμφατικές δηλώσεις και λοιδορίες, είναι ο επερχόμενος γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Στέφανου Κασσελάκη, το γλέντι που θα ακολουθήσει, η λίστα γαμηλίων δώρων, ο μήνας του μέλιτος, ήτοι μία απλή και φυσιολογική ενέργεια δύο ανθρώπων, στα πλαίσια των ενεργειών κάθε ανθρώπου.

               Από ό,τι φαίνεται, ωστόσο, δεν είναι εκεί το θέμα, παρά μέσω αυτού να «πληγεί» η πολιτική προσωπικότητά του, μέσω αυτών των επιθέσεων, προκειμένου να προστεθεί το γεγονός στα «μείον» της παράταξης, η οποία εκ των έσω, έχει ήδη κινδυνεύσει αρκετές φορές.

               Άντε, φτάνει το παιχνίδι. Ας ξαναδούμε στις εφημερίδες μας σοβαρές ανησυχίες πέρα από τις ιδιωτικές ζωές, και υπέρ των επιλύσεων των προβλημάτων της χώρας μας.

               Αυτός είναι ο προορισμός, κάθε εφημερίδας.

Ντίνος Κουμπάτης

error: Content is protected !!