ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
 Τελικά, και όπως διαβάζω σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  «Δημοκρατία», βρέθηκαν οι ένοχοι του ολοκαυτώματος Πεντέλης και άλλων προαστίων, και αυτό χάριν των ερευνών της... ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

 Τελικά, και όπως διαβάζω σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  «Δημοκρατία», βρέθηκαν οι ένοχοι του ολοκαυτώματος Πεντέλης και άλλων προαστίων, και αυτό χάριν των ερευνών της Κυβέρνησης, η οποία απεφάνθη πως για το «κακό» φταίνε οι ίδιοι οι κάτοικοί τους, οι οποίοι δεν είχαν καθαρίσει τα οικόπεδά τους. Ευτυχώς, τουλάχιστον, που όπως μας πληροφορεί ο Πρωθυπουργός μας, «λίγοι επλήγησαν» από το γεγονός.

               Νέο δέλεαρ για τους γιατρούς, προκειμένου να εγκατασταθούν στα απογυμνωμένα Νοσοκομεία των νησιών μας, 7000 ευρώ ετησίως, -γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος» πως τους παρέχει το Υπουργείο Υγεία, αλλά εκείνοι, πώς να πάνε, όταν ακόμη προχθές παραιτήθηκε η Διοικητής το Νοσοκομείου Σάμου, καταγγέλλουσα κατά τη «Ελεύθερη Ώρα». ότι αντιμετώπιζε «τραγικές ελλείψεις».

               Σύμφωνα τώρα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», αφού ξεπεράσαμε την «πανώλη» των προβάτων, έβαλε στόχο τα αιγοπρόβατά μας, σε πέντε κοπάδια του Έβρου, ο ιός της ευλογιάς.

               Η εφημερίδα «Καθημερινή»,  ασχολείται με την άνοδο στις τιμές των ακινήτων, αλλά και τους υπέρογκους φόρους στις μεταβιβάσεις αυτών, και την στιγμή μάλιστα, κατά την οποίαν, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «KONTRA», και όπου η χώρα μας, κατόρθωσε να ξεπεράσει σε πτώση μισθών και την Βουλγαρία.

               Ευτυχώς, όμως, όπως δημοσιεύει η «Απογευματινή», οι συντάξεις μας, οσονούπω, μεταβάλλονται σε «χρυσές» και επεξηγεί: αυξήσεις  2,5% στις εθνικές, 3,5 στις αναλογικές, με 100 έως 200 ευρώ επίδομα προσωπικής διαφοράς, και 150 ευρώ από την μείωση εισφοράς.

               Κλείνω με τον πρωτοσέλιδο τίτλο τής «Political», σύμφωνα με τον οποίον, από 28 Αυγούστου θα απονέμεται στους μαθητές το «σχολικό καλάθι» κι έτσι θα νιώθουν και αυτοί ευτυχισμένοι.

               Για όλα αυτά, και εμείς μαζί.

error: Content is protected !!