ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η πραγματική αλήθεια είναι ότι βιώνουμε τον αιώνα των παραδοξοτήτων σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρο των πλανήτη. Αν... ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η πραγματική αλήθεια είναι ότι βιώνουμε τον αιώνα των παραδοξοτήτων σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρο των πλανήτη. Αν δε, έχεις κέφι και ελεύθερο χρόνο να καταγράφεις τα όσα καθημερινά συμβαίνουν, μπορεί κα να κάνεις καινούργιο συκώτι, όπως λένε.



Παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες λένε τώρα πως δεν έχουμε φόβο από την ευλογιά των πιθήκων, ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο τα εμβολιαστικά κέντα και λένε πως στην χώρα μας θα είναι υποχρεωτικός, ενώ τώρα θα γίνονται εμβόλια σε όσους πάσχουν από καρκίνο του πνεύμονος και βρίσκονται στο πρώτο στάδιο, αντί προληπτικά.



Άσε δε που ο ιός του Νείλου, θα εποικεί την χώρα μας και τον χειμώνα, και άντε νέα πάλι εμβόλια, δίπλα σε εκείνα του «κόβιντ», ο οποίος αντί να εξολοθρεύεται, μας κατσικώνεται και κατά τις τέσσερις εποχές του έτους.

Τα πάντα εκσυγχρονίζονται και στο Σινικό Τείχος, οι ταλαίπωροι τουριστο-αναβάτες, θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται φαγητά και δροσιστικά, καλώντας ένα «ντρόουν».



Οι επιστήμονες της προφητείας, ανακάλυψαν στην μαγική σφαίρα τους πως σε λίγα χρόνια από τώρα, ο καύσωνας θα αφήνει πίσω του κάθε χρόνο τρεις φορές πιότερους νεκρούς από σήμερα, αλλά πως μπορούμε να το προλάβουμε το κακό, αυτό δεν το μάντεψαν ακόμη.



Το ίδιο όπως και με την λειψυδρία στην Ελλάδα, που ίσως πίστευαν πως με την λίμνη της Θεσσαλίας, η οποία δεν λέει να αποξηρανθεί, θα σώζαμε την δίψα και την ψώρα μας, και τώρα δεν ξέρουν τί να κάνουν.

Τίποτε πριν την καταστροφή και όλα μετά, όπως με το λούνα-παρκ που δούλευε χρόνια και χρόνια χωρίς άδεια και την πισίνα της κατασκήνωσης, και άλλα τινά.



Το μόνο που μας μένει, είναι πλέον να επισκεπτόμαστε χαμογελαστοί τα κατεστραμμένα, να παρηγορούμε τα θύματα και να επισημαίνουμε πως τα αιολικά πάρκα μειώνουν τις βροχοπτώσεις, άρα μπορεί να μην έχουμε δέντρα και νερό, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχουμε και πλημμύρες.

Παραδόξως, σε αυτόν τον τόπο, όλα έτσι παραδόξως λύνονται, και ξεραινόμαστε στα γέλια.  



error: Content is protected !!