ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Και ενώ η Κυβέρνησή μας, η οποία μιλάει συνέχεια για «επανεκκίνηση του κράτους» φαίνεται να φθείρεται, -συνεπώς και το αυτής... ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Και ενώ η Κυβέρνησή μας, η οποία μιλάει συνέχεια για «επανεκκίνηση του κράτους» φαίνεται να φθείρεται, -συνεπώς και το αυτής πολιτικό κόμμα-, ο κύριος Δούκας ονειρεύεται την αναγέννηση ενός κραταιού κόμματος αν ευτυχήσει και λάβει τον τίτλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, -, μία εκνευριστική κατάσταση επικρατεί στα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και απειλεί να εκτινάξει στον αέρα το κόμμα της προοδευτικής Αριστεράς, το οποίο μάλιστα και κυβέρνησε για δύο τετραετίες την χώρα μας.



Πολιτικός δεν είμαι, ούτε ανατόμος της πολιτικής, απλώς παρακολουθώ σαν απλός πολίτης, ο οποίος ενδιαφέρεται για την χώρα του, τα διάφορα γεγονότα γύρω του, και ειλικρινά λυπάμαι για μία αψυχολόγητη, -όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ-, συμπεριφορά αρκετά πολλών μελών του εν λόγω πολιτικού κόμματος, τα οποία, φαίνεται να προσανατολίζονται σε διάφορες άλλες κατευθύνσεις και προοπτικές, -αντί της προσπάθειας ανασύστασης του κόμματος-, με διάφορες ανύπαρκτες ή διαμορφούμενες αιτίες, ανά πάσαν στιγμήν και αμφισβητούντες τον νυν Πρόεδρο, να αποχωρούν ή να αντιστρατεύονται, χωρίς καν να αιτιολογείται σε βάθος, η αλόγιστη αυτή πορεία διάσπασης.



Αναρωτιούνται πολλοί, αν η μεθόδευση αυτή, έχει ως απώτερη σκέψη και θέληση τον τελικό αφανισμό του κόμματος, καθώς όπως ακούγεται, γίνονται κινήσεις για νέες κομματικές οργανώσεις στον χώρο της Αριστεράς.



Θα είναι, τουλάχιστον μεγάλη αστοχία να συμβεί κάτι τέτοιο, αν και φαίνεται ότι ο κύριος Κασσελάκης, δεν έχει υπ’ όψιν να αφήσει το παιχνίδι και να αποχωρήσει, -όπως άλλωστε οφείλει να πράττει κάθε υπεύθυνος Πρόεδρος.







error: Content is protected !!