ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τα τελευταία χρόνια, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, προσφέρουν ευκαιρίες διαβίωσης σε αλλοδαπούς, προκειμένου να αναβιώσουν με κατοίκους, κάποιες περιοχές τους, οι... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τα τελευταία χρόνια, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, προσφέρουν ευκαιρίες διαβίωσης σε αλλοδαπούς, προκειμένου να αναβιώσουν με κατοίκους, κάποιες περιοχές τους, οι οποίες έπαψαν τα τελευταία χρόνια να έχουν ζωή και να αναπαράγουν ανθρώπους και τροφές στους απέραντους αγρούς τους.



Ίσως για το αίτιον φταίει η δύσκολη επιβίωση, σε όλον τον κόσμο, η ακρίβεια, η ανασφάλεια, η έλλειψη εργασίας και προτύπων και πέραν της αστυφιλίας, έρχεται και ανάγκη για μία καλύτερη ζωή, την οποί δεν μπορεί, ή αρνείται να παρέχει η πατρίδα.



Ακόμη και με συμβολική αγορά ενός ευρώ ανά κατοικία, Ελβετία, Ιταλία και άλλες χώρες, καλούν «ξένους¨» να αποικίσουν τις περιοχές, περί των οποίων ο λόγος, παρά το γεγονός της περίθαλψης των διαφόρων λογής μεταναστών, οι οποίοι τις κατακλύζουν και υποχρεούνται να αποκαθιστούν και με την πάροδο του χρόνου να αφομοιώνουν.



Τώρα, και σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων «TASS», στο ίδιο «παιχνίδι» μπαίνει και η Ρωσία, καθώς ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισε να ανοίξει διάπλατα τα σύνορα και να υποδεχθεί στην χώρα του, -δια βίου-, όσους «ξένους» το επιθυμούν, αγανακτισμένοι από των τρόπο ζωής του νεο-ευρωπαϊκού πολιτισμού και θέλουν να βρουν την ησυχία τους και ένα άλλο μοντέλο ζωής, πιο κοντά στις ρίζες του «ξεπερασμένου» πολιτισμού της ανθρωπότητας.



Για τον λόγον αυτόν, -και όπως αναφέρει η Ανακοίνωση Πούτιν-, σύντομα θα καταρτισθεί ένας κατάλογος χωρών, για τις οποίες θεωρείται πως διαμορφώνουν έναν «στρεβλό» πολιτισμό και από αρχές Σεπτεμβρίου κιόλας, θα είναι καλοδεχούμενοι στην Ρωσία, όσοι θέλουν να ξεφύγουν και να ζήσουν καλύτερα, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις, όπως τεστ γλώσσας, εξετάσεις Ιστορίας τις χώρας και άλλα τέτοια γραφειοκρατικά.



Σημειωτέον ότι εκεί, στα βόρεια, δεν έχει και καύσωνες, οι οποίοι, -όπως λένε κάποιοι επιστήμονες-προφήτες-, σε λίγα χρόνια θα μετατρέψουν και την Αθήνα σε Κάϊρο!



error: Content is protected !!