Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος. Ευ αγωνίζεσθαι από 2 Σεπτεμβρίου 2024 Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος. Ευ αγωνίζεσθαι από 2 Σεπτεμβρίου 2024
Η χρονιά που πέρασε άφησε το αποτύπωμα της για την σπουδαία εκδήλωση των πρώτων Σωματειακών Αγώνων Στίβου στη Σαλαμίνα στις 13 Απριλίου, στο υπέροχο... Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος. Ευ αγωνίζεσθαι από 2 Σεπτεμβρίου 2024

Η χρονιά που πέρασε άφησε το αποτύπωμα της για την σπουδαία εκδήλωση των πρώτων Σωματειακών Αγώνων Στίβου στη Σαλαμίνα στις 13 Απριλίου, στο υπέροχο στάδιο μας πλέον, μια εκδήλωση που οργανώσαμε σαν Γ.Σ.Σαλαμίνας Στίβος εμείς οι ίδιοι και πέτυχε να μεταδώσει αμέτρητα συναισθήματα ικανοποίησης, χαράς, αγάπης για τον αθλητισμό, ευ αγωνίζεσθαι, ευγενή άμιλλα και άλλα πολλά…παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων που είχαν την τύχη να συναντήσουν από κοντά αθλητές από 10 σωματεία όπως η πρόεδρος του Σεγας Σοφία Σακοράφα και η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Θάνου.

Ως πρώτο σωματείο Στίβου στη Σαλαμίνα και έχοντας προπονητές με Μόρφωση, Σπουδές, Αγωνιστική Εμπειρία στο Στίβο αλλά κυρίως αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά θα συνεχίσουμε όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή να προσφέρουμε στον αθλητισμό σαν παιδαγωγοί και προπονητές για το καλό του τόπου.

Καλή αρχή να έχουμε, σας περιμένουμε από 02 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας.













error: Content is protected !!