ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Κρυφτούλι», φαίνεται να παίζει η Κλιματική Αλλαγή με τους μετεωρολόγους, απανταχού του πλανήτη, οι οποίοι τρέχουν να την προλάβουν και... ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Κρυφτούλι», φαίνεται να παίζει η Κλιματική Αλλαγή με τους μετεωρολόγους, απανταχού του πλανήτη, οι οποίοι τρέχουν να την προλάβουν και πάντα τους ξεφεύγει, να την κατανοήσουν και εκείνη τους μπερδεύει με τις πολλαπλές εναλλαγές, τις οποίες σκαρφίζεται.



Ωσάν να θέλει να παίζει μαζί τους, άλλα τους παρουσιάζει το πρωΐ, άλλα τους επιτάσσει το μεσημέρι και άλλα τους φανερώνει το βράδυ.

Πασχίζουν εκείνοι να αποδείξουν το αλάνθαστό τους, -μετά από αυτό του Πάπα-, αλλά, άλλαι μεν αι βουλαί αυτών και άλλα αυτή κελεύει.



Ζέστη προβλέπουν την προηγούμενη για την επόμενη ημέρα, βροχή τους βγαίνει. Άσε που κι αυτή τα καλοκαίρια μάλλον και από μόνη της είναι σπάνια, αλλά τέλος πάντων.



Υπάρχει μία ελπίδα βέβαια, και για εμάς που δεν έχουμε μάθει ακόμη την γλώσσα και τα τερτίπια της Κλιματικής Αλλαγής και η ελπίδα μας αυτή, λέγεται «Τεχνητή Νοημοσύνη», η οποία θα αντικαταστήσει, -λένε-, ακόμη και τον εγκέφαλό μας, αν όχι και την πικραμένη μας ψυχή.

Μέχρι τότε, δύσκολα τα πράγματα, ακόμη και για τα «μερομήνια»,  τα οποία θα χάσουν κάθε αίγλη τους και κανείς δεν θα τους δίνει, πλέον, σημασία.







error: Content is protected !!