ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Να βράσει ο ήλιος, κατά τον υπόλοιπο Οκτώβριο, προβλέπουν οι αλάνθαστοι μετεωρολόγοι, ενώ σε λίγες ημέρες ηλιακή έκλαμψη μεγέθους «X-classe»,... ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Να βράσει ο ήλιος, κατά τον υπόλοιπο Οκτώβριο, προβλέπουν οι αλάνθαστοι μετεωρολόγοι, ενώ σε λίγες ημέρες ηλιακή έκλαμψη μεγέθους «X-classe», προβλέπεται να «χτυπήσει» τη Γη μας.

Σαν να έφταναν αυτές οι φωτιές, αναταραχές και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, και της ΝΔ, και οι φωτιές που ανάβουν στους κόλπους τους αναμένονται έως ισχυρές.



Το φαινόμενο «κλιματική αλλαγή», παρεχώρησε αυτές τις ημέρες λίγο χώρο σε μπόρες και καταιγίδες που πλημμύρισαν τους τόπους, γκρέμισαν σπίτια και δέντρα, σκότωσαν ανθρώπους αλλά σε κανένα κράτος δεν άκουσα να μαζεύουν του Νώε για να αντιμετωπίσουν την λειψυδρία. Θα ξαναβρέξει, -πού θα πάει;



Εκτός όμως των καταρρεύσεων εκ των φυσικών φαινομένων, συνεχίζονται στην χώρα μας και οι καταρρεύσεις ταβανιών και τοίχων στα σχολεία της επικράτειας, με ένα ταβάνι να πέφτει προχθές σε νηπιαγωγείο του Γραμματικού.



Εφαρμόζοντας τον «νόμο Κατρούγκαλου», 350.000 συνταξιούχοι δεν θα λάβουν «επίδομα» Χριστουγέννων και ευτυχώς που μέχρι το τέλος του 2027, η Κυβέρνηση προβλέπει μείωση φόρων και από Νοέμβριο, θα λειτουργούν και πάλι δωρεάν απογευματινά χειρουργεία.



Άλλος τώρα, νεότερος νόμος ο οποίος βρίσκεται στα σκαριά, θα απαγορεύει το «πουρμπουάρ» σε εργαζόμενους σερβιτόρους, καθώς φαίνεται πως, και καλά αμείβονται και αφορολόγητα καρπούνται το χαρτζιλίκι.



Από Οκτωβρίου 2024, θα πρέπει να κατανοήσουμε πως οι πυρκαγιές στα δάση, μπορούν να ανάβουν και τον χειμώνα, καθώς όχι μόνον ο αέρας, αλλά και η υγρασία, φαίνεται να τις ευνοούν.

error: Content is protected !!