4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας
Με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαμε στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας στον Βόλο, με έξι αθλητές μας σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα! Παρά την... 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

Με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαμε στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας στον Βόλο, με έξι αθλητές μας σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα!

Παρά την αναγνωριστική συμμετοχή μας, καταφέραμε να φέρουμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα ανάμεσα σε έμπειρους αθλητές και Ολυμπιονίκες.

Αναλυτικότερα, στο τετραπλό μεικτό, η ομάδα μας Γιώργος Σοφράς, Άρτεμις Ασλανίδη, Στέλλα Πάλλα, Ελένη Σοφρά και Δημήτριος Μπεγνής κατέλαβε την 6η θέση στην Ελλάδα.

Στο διπλό γυναικών, η Στέλλα Πάλλα και η Άρτεμις Ασλανίδη κατέλαβαν επίσης την 6η θέση και τέλος το διπλό εφήβων με τον Σοφρά Γιώργο και Μπεγνή Δημήτρη έκανε μια καλή εμφάνιση στον πρώτο τους αγώνα περνώντας με καλό χρόνο στα time trials και μια πολλά υποσχόμενη κούρσα στους επαναληπτικούς.



Η εμπειρία ήταν εκπληκτική, συνδυάζοντας την παραδοσιακή κωπηλασία με την ένταση και τον ρυθμό του Beach Sprint. Πρόκειται για ένα είδος παράκτιας κωπηλασίας που περιλαμβάνει τρέξιμο και απαιτεί γρήγορο αλλά και τεχνικό κουπί, σε μια πιο πλατιά βάρκα από αυτή της κλασικής κωπηλασίας.

Η όλη εμπειρία ήταν κάτι διαφορετικό και μας ενθουσίασε! Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε μέχρι εκεί.



physiomoving_vp
Alma Therapy
Nikos Villiotis
Fashion Accessories Salamina Felisa.gr
DrPanagiotis Varagiannis
Φούρνος “star”

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής μας Λευτέρης Κόνσολας και η Ταμίας του ομίλου μας Ελένη Σοφρά.



Από εδώ και πέρα, με αυτή την συμμετοχή μας και την συμμετοχή μας στους Αγώνες Πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοίγουμε αυτό το νέο κεφάλαιο με ακόμα περισσότερη όρεξη για τις επόμενες διοργανώσεις!

Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στους αθλητές και τις αθλήτριες μας!





error: Content is protected !!