«ΚΑΙ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ» «ΚΑΙ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Υπάρχουν ειδών και ειδών φίδια, άλλα δηλητηριώδη και άλλα μη, μικρά, μεγάλη, που φέρνουν τύχη και είναι ακίνδυνα, ακόμη και... «ΚΑΙ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Υπάρχουν ειδών και ειδών φίδια, άλλα δηλητηριώδη και άλλα μη, μικρά, μεγάλη, που φέρνουν τύχη και είναι ακίνδυνα, ακόμη και «φιδάκια του σπιτιού» που βιώνουν εν πλήρη αρμονία με τους Ανθρώπους.

Το περί ο λόγος φίδι, σήμερα, ήταν ένας πύθωνας βάρους 20 κιλών, ο οποίος περαστικός από το σπίτι της 64χρονης Arom Arunroj, είπε να μπει και μέσα, να δει πώς είχαν τα πράγματα.

Συνέβη στην Ταϋλάνδη, καθώς εκείνη είχε ανοικτή την πόρτα της κουζίνας της και έπλενε τα πιάτα της στον νεροχύτη, εντελώς αμέριμνη.



Ο απρόσμενος «επισκέπτης» την σκούντησε με την μουσούδα του στο πόδι και κατόπιν της το δάγκωσε και δεν ήθελε να ξεκολλήσει τα δόντια του από αυτό, ώσπου εκείνη κατόρθωσε να ανοίξει τα σαγόνια του και να ανασάνει παρά τους πόνους της.



Εκείνος, θεώρησε καλό, τότε, να τυλιχθεί γύρω από το κορμί της, όπως όλοι οι πύθωνες, και να το σφίγγει ασφυκτικά έως θανάτου, όπως όλοι οι πύθωνες, και να τις «κόβει» και άλλες δαγκωνιές από εδώ και από εκεί.



Έμπηξε τις φωνές η γυναίκα, κάποιος γείτονας την άκουσε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και με ένα ειδικό μηχάνημα τον απέσυραν του κορμιού της.

Σώθηκε, ακριβώς την τελευταία στιγμή, εκείνη. Υπάρχουν όμως και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι δέχονται παρόμοια σφιχταγκαλιάσματα, από ανθρώπινα φίδια γύρω τους κι εκεί να δεις πόνοι και θάνατοι…





error: Content is protected !!