ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Έγραφα πριν λίγες ημέρες, από αυτήν εδώ την στήλη, για την άοκνη προσπάθεια «αλλαγών» της Κυβέρνησης επί πολλών και βλέπω... ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Έγραφα πριν λίγες ημέρες, από αυτήν εδώ την στήλη, για την άοκνη προσπάθεια «αλλαγών» της Κυβέρνησης επί πολλών και βλέπω πως αυτές συνεχίζονται χωρίς σταματημό.

Να τώρα, που και άλλες ακολουθούν, όπως για παράδειγμα όπως η αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, αν αυτά παλιώσουν και οι κάτοχοί τους δεν δύνανται να πάρουν καινούργια, έστω και αν δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα.



Αλλά και όσοι δεν ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους ή δεν τα περνούν από ΚΤΕΟ, θα πληρώνουν από τούδε και στο εξής 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Αλλαγές και στην χωροταξία των Νοσοκομείων, όπου τα «ράντσα», -υπόσχεται ο αρμόδιος Υπουργός-, θα καταργηθούν. Παράλληλα, για γενικότερες αλλαγές στο Σύστημα Υγείας, θα διατεθούν 1,7 δις ευρώ.

Ριζικές αλλαγές και στην πριμοδότηση ρεύματος έως και 1200 ευρώ για να μην παγώσουμε τον χειμώνα, και τέλος οι επιδοτήσεις για λέβητες και φυσικό αέριο.



Όσοι οφείλουν στους Δήμους και τις Περιφέρειες, θα μπορούν να εξοφλήσουν σε εξήντα μηνιαίες δόσεις.

Αλλαγές και στα κληρονομικά, όπου «Διαθήκες» θα υπογράφονται μόνον ενώπιον συμβολαιογράφων.

Αλλάζουν και τα μισθολογικά στο Δημόσιο: 870 ευρώ μισθό για τον πρωτοδιοριζόμενο, συν 35 σε ένστολους, και 150 σε γιατρούς.



Αλλάζουν με νέο «κόφτη» τα του επιδόματος αλληλεγγύης και τις παρακρατήσεις.

Για να μην πολυλογώ, αύριο Δευτέρα, θα παρουσιαστεί ενώπιον του Πρωθυπουργού το νέο Παραγωγικό Μοντέλο της χώρας.





error: Content is protected !!