Κοιτάξτε τώρα να δείτε τι συμβαίνει… Κοιτάξτε τώρα να δείτε τι συμβαίνει…
της Μαλαματένια Μίχα Όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να μάθουν περί πολιτικών πεπραγμένων είμαστε ένας μικρόκοσμος 150 – 200 ατόμων. Παραπάνω δεν μαζευόμαστε . Σαφώς... Κοιτάξτε τώρα να δείτε τι συμβαίνει…

της Μαλαματένια Μίχα

Όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να μάθουν περί πολιτικών πεπραγμένων είμαστε ένας μικρόκοσμος 150 – 200 ατόμων. Παραπάνω δεν μαζευόμαστε .

Σαφώς και ο κόσμος έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει από εκείνα της Βασως του Κώστα του Γιώργου της Μαρίας της Ειρήνης του Πάνου κτλπ ..

Γι αυτό που αγωνιά ο άνθρωπος και όχι ο πολίτης όπως ψυχρά συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε την λέξη είναι η υγεία του , η οικονομική του αφαιμαξη , η προσωπική / συζυγική του ζωή , τα παιδιά του και ότι έχουν να κάνουν γύρω από αυτά.



Εχει ξεκινήσει ένας φαύλος κύκλος πολύ νωρίς .

Ενας πόλεμος προφίλ ψεύτικων που σκοπό έχουν να κάνουν το μαύρο άσπρο και το κόκκινο κίτρινο.

Γιατί χάνεται έτσι εύκολα η ψυχραιμία; Έχουμε ακόμα μπροστά μας αρκετό χρόνο έως τις εκλογές.

Αυτό που θέλω να επισημάνω λοιπόν είναι ότι κανείς δεν νοιάζεται! Και εάν λίγο αφουγκραζόσαστε τον κόσμο δεν θα υπήρχε αυτό το παραλήρημα απόψεων θέσεων και αντιθέσεων.



Να βγούμε λίγο από το τρυπάκι αυτό να καλμάρουν λίγο οι νευροδιαβιβαστες του εγκεφάλου μας .

Οταν είσαι σωστός και με επιχειρήματα δεν χρειάζεται να φορέσεις μάσκα να προσποιηθείς ότι είσαι κάτι άλλο για να δώσεις στο άδικο δίκαιο.

Η παρακάτω φωτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για δημιουργία νέου προφίλ από αυτά τα πιασιάρικα που κυκλοφορούν τώρα τελευταία.

Υπομονή μέγιστη αρετή .



Στοιχήματα δεν βάζουμε .

Αυτό το Facebook ή Meta έχει ξελασπώσει κόσμο και έχει ρίξει τριπλή λάσπη σε άλλον τόσο μέχρι και Δημάρχους έχει βγάλει ! Μην γράψω και πρωθυπουργό!

Κανένα κλίμα δεν δημιουργείται σε ανθρώπους που αποστασιοποιημένα και βάση λογικής αντιλαμβάνονται.

Ψύχραιμα σε όλα τα ημίχρονα λοιπόν γιατί ο χρόνος είναι μακρύς !

error: Content is protected !!